Vægttab Træningsprogram

Vægttab Træningsprogram
Vægttab Træningsprogram

Video: Vægttab Træningsprogram

Video: Vægttab Træningsprogram
Video: Vægttab træningsprogram 2024, April
Anonim

Vægttab er en besværlig og omhyggelig proces, der kræver et betydeligt spild af tid og kræfter. At træne i gymnastiksalen vil ikke kun hjælpe dig med at slippe af med ekstra pund, men vil også være i stand til at styrke dine muskler og forbedre dit generelle helbred. Som i ethvert træningskompleks afhænger succesen med vægttabstræning af mange faktorer: et sæt øvelser, intensitet og tid for træning.

Vægttab træningsprogram
Vægttab træningsprogram

Enhver træning skal starte med en opvarmning, der forbereder musklerne til belastningen. Alle muskler skal æltes fra nakke til kalve. Som den første øvelse er det nødvendigt at lave en øvelse, der sigter mod at forbrænde fedt fra problemområder. Normalt er dette pressen eller siderne. De har også brug for at afslutte træningen. I alt udføres 3 sæt med 20-50 gentagelser i hver øvelse afhængigt af atletens fysiske tilstand.

Så skal du lave en slags aerob træning, såsom løb eller en motionscykel. De skal udføres med moderat intensitet i 15-20 minutter. Aerob træning engagerer sig aktivt i det kardiovaskulære og åndedrætssystemer og hjælper også med at forbrænde fedtmolekyler.

Ovenstående øvelser skal udføres hver uge. Resten skal kombineres efter eget skøn. En træningsdag kan afsættes til benene, en anden til ryggen og den tredje til brystet og armene. Dette giver dig mulighed for at være maksimalt opmærksom og træne disse muskelgrupper.

Når du formulerer et træningsprogram for vægttab, bør komplekse øvelser som squats, forskellige rækker og presser foretrækkes. Ben træning kan omfatte squats, ben presser, håndvægt lunges, kalv hæve osv. En lektion rettet mod at udvikle ryggen: dødløft (til piger - med håndvægte), trække til bæltet, trække i de øvre og nedre blokke, hyperextension. Træning til bryst og arme: bænkpresse, stående presse, push-ups på de ujævne stænger, elevatorer til biceps, håndvægtstyring. Fra de anførte øvelser skal du vælge 2-3 og gøre dem på den passende dag.

For at forhindre tilpasning af kroppen til stress kan øvelser udskiftes med analoger hver måned. For eksempel kan bænkpressen udskiftes med et håndvægtssæt, squat kan udskiftes med en benpresse, deadlift kan udskiftes med en deadlift osv. Belastningerne skal også varieres.

I slutningen af træningen skal du igen udøve aerob træning og 2-3 tilgange til siderne eller trykke. I slutningen af træningen skal der være en følelse af fuldstændig træthed, musklerne skal have ondt og ondt. Det er nødvendigt at træne med fuld dedikation, kun da giver klasserne de ønskede resultater.

Enhver øvelse med henblik på vægttab skal udføres med høj intensitet, så din puls er på et højt nok niveau. Jo højere puls og hurtigere vejrtrækning, desto mere effektiv vil fedtforbrændingseffekten af træningen være. Pauser mellem sæt og øvelser bør ikke overstige 2-3 minutter. Træningens varighed skal være mindst en og højst to timer. Du skal gøre 3-4 gange om ugen.

Det skal huskes, at vægttabstræning ikke kan give resultater uden at følge en kaloriefattig diæt og opgive dårlige vaner.

Anbefalede: