Sådan Opretter Du Dit Eget Fodboldhold

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opretter Du Dit Eget Fodboldhold
Sådan Opretter Du Dit Eget Fodboldhold

Video: Sådan Opretter Du Dit Eget Fodboldhold

Video: Sådan laver du dit eget Kongespil (konge, kegler og stolper) 2022, December
Anonim

Fodbold er det mest populære spil i verden. Årsagen til dens relevans ligger ikke kun i underholdningen af ​​denne sport, men også i dens tilgængelighed for offentligheden. I Brasilien spilles fodbold i hver gård. I Rusland er der også store muligheder for at spille bolden. Hver skole har stadioner med fodboldbaner. Både børn og voksne leger. Har du også besluttet at have en behagelig og sund tid? Så er det tid til at sammensætte et fodboldhold og have en spændende duel.

Sådan opretter du dit eget fodboldhold
Sådan opretter du dit eget fodboldhold

Instruktioner

Trin 1

Der er intet lettere end at oprette dit eget fodboldhold. Inviter arbejdskolleger, venner, bekendte til at lege. Mange virksomheder og organisationer har virksomhedsture for at spille fodbold.

Trin 2

Ifølge reglerne spiller elleve personer for hver side. Ti i marken og en ved porten. Men hvis der ikke rekrutteres så mange spillere, kan du spille bolden i et mindre antal spillere. Det vigtigste er, at det er lige på hver side af marken.

Trin 3

Du kan også spille minifodbold eller futsal. Der er fire feltspillere og en målmand på hver side. Du skal bare leje et motionscenter. Skoler lejer gerne deres motionscentre til dette formål og billigt.

Trin 4

Så lad os starte med stor fodbold. Hvad er der brug for til dette? For det første spillerne og for det andet udstyret. Sportsuniformen består af en T-shirt og shorts (de kan købes i enhver butik). Du kan købe et sæt til mindre end tusind rubler. Hvis kampen er rent amatøragtig, kan enhver påklædningskode bruges. I dette tilfælde er det vigtigt, at spillerne ikke forveksler fremmede med deres. Lad derefter et af holdene lege med en nøgen torso eller bandager på ærmerne eller hovedet (lyse bandanas vil gøre).

Trin 5

En anden egenskab ved fodboldspillet er støvler. Disse er den slags spidsede fodboldsko. De sælges også i enhver sportsbutik. Spidserne på deres såler giver fremragende greb på banen, især når man spiller hurtigt. Derudover er disse sko stærke og holdbare. Klamper kan købes i prisklasser fra et og et halvt tusind og mere ved salg - meget billigere. Hvis du ikke har penge, skal du lege med almindelige sneakers eller sneakers, men disse sko fejler normalt hurtigt.

Trin 6

Og endelig er bolden - priserne på den er meget forskellige. Så for eksempel kan en bold produceret af firmaet "Adidas" købes for fire hundrede rubler eller mere.

Trin 7

Minifodbold eller futsal spilles på et trægulv. Så du har ikke brug for støvler. Du har brug for sko uden pigge med gummisåler eller andre materialer, der giver godt greb på parketgulvet i spillehallen. Det er vigtigt, at skoene ikke glider. Det kan købes for mindre end tusind rubler.

Populær af emne.