Hvordan Man Navngiver Et Fodboldhold

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Fodboldhold
Hvordan Man Navngiver Et Fodboldhold

Video: Hvordan Man Navngiver Et Fodboldhold

Video: Андрей Шевченко - как живет главный тренер сборной Украины и сколько он зарабатывает 2022, December
Anonim

Hvis du beslutter at oprette et fodboldhold til at deltage i en hvilken som helst konkurrence eller turnering, vil det være et vigtigt skridt i oprettelsen at vælge et navn. Når alt kommer til alt, som du ved, "som du navngiver skibet, så vil det flyde."

Hvordan man navngiver et fodboldhold
Hvordan man navngiver et fodboldhold

Instruktioner

Trin 1

På den ene side skal navnet på et fodboldhold være originalt og mindeværdigt, på den anden side skal det være direkte relateret til dit hold. Så hvis du opretter et team af ansatte i en virksomhed, kan navnet muligvis knyttes til dit arbejde og afspejle aktivitetens specifikationer.

For eksempel, hvis din virksomhed er relateret til brændstofindustrien, kan holdet hedde "Prometheus", "Energon" eller "Torch". Hvis du beskæftiger dig med godstransport, ville et passende navn være "Trucker".

Trin 2

Fodboldholdets navn bør ikke være for langt (det er bedst at bruge et ord, maksimalt to), men ikke for kort. For eksempel kan "The Voronezh Meat Processing Plant Football Club" ikke udtages hurtigt og kan ikke huskes med det samme, men et navn som "Om" eller "Gas" tværtimod vil blive husket hurtigt, men vil ikke behage øret på grund af sin overdrevne enkelhed.

Trin 3

Navnet på et fodboldhold kan dannes ud fra navnet på en virksomhed eller organisation. Hvis organisationens navn er for langt eller består af flere ord, kan en forkortelse bruges. Det mest berømte eksempel er fodboldklubben "CSKA", dens navn er afledt af sætningen "den centrale sportsklub i hæren."

Trin 4

Navnene på de gamle guder og berømte antikke helte kan også bruges som fodboldholdets navn. For eksempel er holdene "Spartak" og "Dynamo" opkaldt efter de berømte romerske gladiatorer, holdet "Victoria" - til ære for den romerske gudinde for sejr.

Trin 5

Holdets navn kan lånes fra den by eller flod, det er baseret på (selvfølgelig, hvis der endnu ikke er nogen klub med det navn i byen). Der er nok eksempler, når fodboldklubber navngiver geografiske objekter: "Moskva", "Rostov", "Peter", "Terek", "Volga", "Vistula" og så videre.

Trin 6

Husk at du kan komme med ethvert navn til et fodboldhold, det vigtigste er at vise mere fantasi og glem ikke at ikke kun dig, men også dine fans skal kunne lide det.

Populær af emne.