Hvordan Man Navngiver Et Hold I Spillet

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Navngiver Et Hold I Spillet
Hvordan Man Navngiver Et Hold I Spillet

Video: Hvordan Man Navngiver Et Hold I Spillet

Video: Hvordan Man Navngiver Et Hold I Spillet
Video: ДЕТИ ЛЕДИБАГ И СУПЕР-КОТА 😱 Сказки на ночь от Маринетт Miraculous Ladybug u0026 Cat Noir in real life 2023, Juni
Anonim

Antag at du har samlet en gruppe mennesker omkring dig, der er fast besluttet på at konkurrere om et trofæ, det være sig en fodboldcup, der er vært for en regional avis, eller guldmedaljer for at vinde en holdturnering i Tetris. Der er mere end nok entusiasme, men din cirkel af ligesindede har stadig ikke noget navn. Hvordan skal man være? Vi gør opmærksom på et par ideer.

Hvordan man navngiver et hold i spillet
Hvordan man navngiver et hold i spillet

Instruktioner

Trin 1

Den første ting du kan starte med er holdets geografiske placering. Denne teknik bruges overalt, husk i det mindste de oversøiske NBA- eller NHL-ligaer, hvor forskellige Chicago Bulls, Miami Heat eller Philadelphia Flyers spiller. Og i Europa er der nok af deres egen FC Barcelona, Tottenham Hotspur eller Manchester United. En territorial reference kan oprettes ved hjælp af næsten enhver del af talen (endda et verb eller et adverb), men som regel anvendes adjektiver ("Ural dumplings") eller substantiver ("New Armenians"). Denne teknik vil være desto mere nyttig, hvis holdet konkurrerer med deltagere fra andre regioner.

Trin 2

Den anden er kontekst. Hvilke konkurrencer deltager holdet i? Hvis dette er en eller anden form for sport, vil det være hensigtsmæssigt at være opmærksom på deltagernes fysiske kvaliteter og sammenligne dem for eksempel med forskellige dyrs kvaliteter. Freestyle wrestling holdet kan kaldes "Bears", i rugby - "Tyrannosaurs", i roning - "Dolphins" osv. Alt kan være et godt fund for navnet, så det er ikke nødvendigt kun at vælge repræsentanter for dyreriget som symboler. Hvis dette er KVN, så for nogle esports-hold, hvad angår spillet, for eksempel i Team Fortress 2, ville det her være rimeligt, at navnet ville være forbundet med universet og mekanikken i spillet: "Fuld af sandwich "," Crit-A-Cola boyz "eller" Capture the point ".

Trin 3

Den tredje er relevans. Fjern alle de muligheder, som du ikke kun kan booed af fremmede, men også af dine egne tilskuere og fans. Holdets navn bør ikke krænke nogens borgerrettigheder, opfordre til fjendskab, fornærme menneskelig værdighed, rose onde sociale fænomener osv.

Populær af emne.