MFM-2015 Ishockey: Hvordan Spillet Tjekkiet - Rusland Blev Spillet

I de første timer af den nye Moskva-tid i 2015 i den canadiske by Toronto spillede det russiske ishockeyhold den sidste gruppespillekamp i verdensmesterskabet. Russernes rivaler var det tjekkiske landsholds hockeyspillere.

MFM-2015 ishockey: hvordan spillet Tjekkiet - Rusland blev spillet

For ungdomslandshockeyholdet i Rusland fra andenpladsen i gruppe B til slutspillet i MFM-2015 måtte russerne slå det tjekkiske landshold. Kampen var imidlertid langt fra den bedste måde for russerne.

Det første farlige angreb blev udført af Bragins afdelinger, men de russiske hockeyspillere kunne ikke realisere en to-mod-en udgang. Unge hockeyspillere i Tjekkiet blev efter mødets åbningsminutter vant til stedet, hvilket blev afspejlet i den endelige statistik over skud på mål. Tjekkerne kastede russerne 4 gange (12 skud mod 3). Det logiske resultat af den første periode var Patrick Zdragls puck i det 12. minut. Det første segment af mødet sluttede med en minimal fordel for det tjekkiske landshold.

I den anden periode forsøgte det russiske hold at handle mere aktivt mod modstanderens mål, men der blev ikke observeret noget positivt i vores holds angrebsspil. Der var også problemer i russernes forsvar, hvilket førte til den anden indrømmede pucke. Pavel Zaha i det 25. minut øgede tjekkernes fordel. Derefter formåede russerne at få ret til et frikast. Men Ivan Barbashev udnyttede ikke situationen. Sandt nok lykkedes den russiske angriber stadig at bryde scoren i anden periode. I det 36. minut vandt Barbashev et mål tilbage. Målet blev scoret, da vores hold spillede flertallet. Den anden periode sluttede med mindst 2: 1 fordel for tjekkerne.

I den sidste dvadtsatiminutke undlod russerne at genvinde hullet i scoren, tværtimod, i den sidste periode, det russiske hold gik glip af to gange mere. Patrick Zdragal i det 43. minut øgede føringen for det tjekkiske landshold. Russerne indrømmede kampens sidste mål i et tomt net i sidste øjeblik af mødet. Ondřej Kashe scorede mod det tjekkiske landshold. Kampens slutresultat er 4: 1 til fordel for det tjekkiske ungdomshold.

Nederlaget for det russiske landshold fra det tjekkiske hold gjorde det muligt for russerne at indtage kun tredjepladsen i gruppe B. Nu bliver de unge hockeyspillere fra det amerikanske landshold rivaler til Bragins afdelinger i kvartfinalen.