Sådan Udvikler Du Balance

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udvikler Du Balance
Sådan Udvikler Du Balance

Video: Sådan Udvikler Du Balance

Video: Sådan Udvikler Du Balance
Video: Du balance check | How to check Du balance | Du balance check code |Du balance check karne ka tarika 2024, April
Anonim

For at udvikle balance er det nødvendigt at udføre et sæt øvelser, engagere sig i sport og udendørs spil. Den tildelte tid til disse klasser skal være 90 minutter 3-4 gange om ugen.

Sådan udvikler du balance
Sådan udvikler du balance

Instruktioner

Trin 1

Stå med dine fødder på samme linje (lige foran til venstre), hænderne på bæltet. Stå i 20 sekunder. Så gør denne øvelse med lukkede øjne.

Trin 2

Benene sammen, hænderne på bæltet. Gå på tæerne, stå i 15 sekunder.

Trin 3

Hæle og tæer sammen. Hænderne på bæltet. Lukkede øjne - stå i 20 sekunder.

Trin 4

Hænderne på bæltet. Stig op på tåen på dit højre ben, bøj dit venstre ben og løft det fremad. Stå i 15 sekunder.

Trin 5

I en tåstand (fødderne sammen) skal du udføre fem forreste bøjninger af torsoen indtil en vandret position. Udfør 1 hældning inden for 1 sekund.

Trin 6

I en tåstand (fødderne sammen) skal du vippe hovedet helt tilbage. Stå i 15 sekunder.

Trin 7

Stående på tæerne på højre ben, hænderne på bæltet. Udfør 6 svingbevægelser med venstre ben fremad og bagud (med hele bevægelsesområdet).

Trin 8

Stå på tæerne, gør 10 hurtige rygbøjninger af dit hoved.

Trin 9

Stig op på tåen på dit højre ben, bøj din venstre og løft den fremad. Vip hovedet tilbage til det yderste og luk øjnene - stå i 5 sekunder.

Trin 10

Foretag glatte frie rotationer foran brystet med den ene udstrakte hånd, mens den anden samtidig skitserer en ligebenet trekant.

Trin 11

Sid ned. Hænder i brysthøjde er bøjet i albuerne, håndfladerne ned. Drej albueleddet med uret med den ene hånd og mod uret med den anden.

Trin 12

Stå med en udstrakt hånd, træk cirkler med uret, samtidig med denne hånd, træk cirkler mod uret. Udfør øvelsen korrekt uden ryk. Bøj ikke din arm ved albueleddet.

Trin 13

Et fremragende middel til at udvikle balance er også gymnastik på sådanne apparater som en tværstang, parallelle stænger, spring over en hest eller en ged, cykle, kaste en tennisbold, granat, snebold, genstande på et mål.

Anbefalede: