Hvordan Benmuskler Fungerer, Når Du Løber

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Benmuskler Fungerer, Når Du Løber
Hvordan Benmuskler Fungerer, Når Du Løber

Video: Hvordan Benmuskler Fungerer, Når Du Løber

Video: Hvordan Benmuskler Fungerer, Når Du Løber
Video: Hvor hurtigt kan du få større muskler? | #COACH 2024, April
Anonim

Løb er en af de typer fysisk aktivitet, der bedst påvirker den menneskelige krops generelle tilstand. Daglig jogging kan hjælpe dig med at tabe dig, kontinuerligt tone din krop og udvikle stort set alle muskler i din krop.

Hvordan benmuskler fungerer, når du løber
Hvordan benmuskler fungerer, når du løber

Instruktioner

Trin 1

I hele løbet løber din krop ind i dine mave- og brystmuskler. Med god udvikling af disse muskler er de fremragende hjælpere til at opretholde kropsholdning over lange afstande og i de sidste stadier af løb. Korrekt og jævn kropsholdning hjælper med at forbedre dit skridt, hvilket giver dig mulighed for at spare energi, mens du løber. Derudover kan du udvikle disse muskler ved hjælp af vandrette pres eller push-ups fra gulvet.

Trin 2

For at opretholde en korrekt kropsholdning bruger kroppen ikke kun bryst- og mavemusklerne, men også musklerne i ryggen. De vigtigste rygmarvsmuskler involveret i løb er den rhomboide muskel, den store runde muskel og latissimus muskel. De afbalancerer kroppens balance og er sammen med mavemusklerne en ubestridelig fordel over lange afstande. Trapezius muskler og stærke deltaer hjælper med at forbedre håndfunktionen og muliggøre korrekt hovedposition. For at udvikle rygmusklerne er det nødvendigt at udføre lodrette og vandrette rækker på bjælken. For at undgå ubalance i muskler er det nødvendigt at udføre øvelser designet til at styrke ryg- og brystmusklerne på en afbalanceret måde.

Trin 3

Musklerne i skuldre og arme hjælper med at opretholde balance under løb. Derudover tjener tilbagetrækningen af en af armene tilbage som en slags modvægt, der ikke tillader en person at falde. De vigtigste belastninger i dette område falder på skulderleddet og de ekstra - på albuen. Håndaktivitet afhænger af typen af løb. Langdistanceløbere bruger deres arme mindre aktivt, mens sprintere bruger korrekte og hurtige armbevægelser for at vinde de ekstra brøkdele af et sekund. Musklerne i skuldre og arme kan udvikles ved hjælp af de samme øvelser som musklerne i bagagerummet.

Trin 4

Musklerne i mellemkroppen inkluderer mavemusklerne, gluteus maximus og rygsøjlen. Deres hovedopgave, når man løber, er at stabilisere kroppen. Stående vridning og hyperextension på en fitball hjælper med at udvikle disse muskler.

Trin 5

Benmusklerne får den største belastning under løb. Quadriceps-muskelen giver dig mulighed for at rette knæleddet og trække knæet til brystet. Den bageste muskelgruppe giver dig mulighed for at rette benet i hofteleddet og bøje det ved knæet. Deadlifts og squats er effektive til træning af denne muskelgruppe. Underbenene er lidt mindre involverede, når de løber, men de spiller også en nøglerolle. I processen med bøjning og forlængelse af foden såvel som dens rotation er fodens muskler involveret, og under skubbet af benet er musklerne i underbenet involveret. For at styrke disse muskler er tåhøjninger på kanten af en flad overflade bedst.

Anbefalede: