Sådan Får Du En Powerlifting-rang

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du En Powerlifting-rang
Sådan Får Du En Powerlifting-rang

Video: Sådan Får Du En Powerlifting-rang

Video: Sådan Får Du En Powerlifting-rang
Video: I GOT THE SATAN SKIN!! ROBLOX LIFTING SIMULATOR 2024, Kan
Anonim

Powerlifting er powerlifting, hvor karakterer og titler tildeles for en bestemt vægt, som en atlet vinder i summen af squat, bench press og deadlift. Det er vigtigt at forstå betingelserne for at opnå rang for præstationer i konkurrencer.

Sådan får du en powerlifting-rang
Sådan får du en powerlifting-rang

Er det nødvendigt

  • - Hall;
  • - skaller
  • - nakke;
  • - jern
  • - træner;
  • - træningsplan.

Instruktioner

Trin 1

Find en sektion til styrkeløft, hvor du bor. Du har brug for et motionscenter, der ikke har mange dyre træningsudstyr. Det skal kun have stativer, en vandret bænk, en bar, låse og masser af pandekager. Derudover skal du være under opsyn af en erfaren coach, som du skal arbejde tæt sammen med for at kvalificere dig til rang.

Trin 2

Vej dig selv og skriv dataene i din træningsdagbog. Din vægt bestemmer, hvor mange kalorier du har brug for dagligt, samt hvilken kategori du skal sigte efter i henhold til standarderne. Du kan gøre dig bekendt med oplysningerne på webstedet plworld.ru.

Trin 3

Lav en trinvis plan med din mentor for at nå dit mål. Til at begynde med skal du sætte dig selv som opgave at få 1 ungdom eller 3 voksenkategori på én gang.

Trin 4

Træn hårdt gennem hele sæsonen og forbered dig på konkurrence. Begynd at følge den plan, du udviklede med din træner. Først og fremmest finpudset din teknik til at udføre øvelser i triathlon. Kom til træning hver anden dag og hver uge, og prøv at øge belastningen på apparatet, mens du ikke glemmer øvelsens rigtighed og nøjagtighed.

Trin 5

Undersøg reglerne. Powerlifting-kategorier tildeles i kategorierne juniorer, juniorer (19-23 år) og piger, drenge (14-18 år). For sin opgave skal du have det deklarerede antal år gammel i konkurrencens år. Tal på skolen, universitetet (distrikt) eller byniveau.

Trin 6

Konkurrencer kan være både åbne og lukkede. Under alle omstændigheder, hvis du i alt viser det resultat, du regner med i forhold til din vægt, får du enten 1-3 ungdoms- eller 1-3 voksenkategorier. Derudover, hvis du tager en præmie eller førsteplads, vil du blive tildelt et særligt eksamensbevis, der viser din vægtkategori, resultatet i kg og den modtagne kategori.

Anbefalede: