Sådan Pumpes Pressen Derhjemme

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Pressen Derhjemme
Sådan Pumpes Pressen Derhjemme

Video: Sådan Pumpes Pressen Derhjemme

Video: Замена отопления в новостройке. Подключение. Опрессовка. #17 2022, December
Anonim

For at rette dit tal kan du pumpe abs abs hjemme. Med den rigtige tilgang til øvelser vil et positivt resultat blive mærkbart efter to til tre måneder.

Tryk på pumpning
Tryk på pumpning

Hver person ønsker at have en smuk figur. Men for at se smuk ud skal du konstant passe på din krop. Dette gælder ikke kun hygiejneprocedurer, men også ernæring, fysisk aktivitet.

Øvelser på pressen korrigerer tallet

De fleste af nutidens mennesker lider af overvægt og tilstedeværelsen af ​​en mave. Dette er en konsekvens af en stillesiddende livsstil og dårlig diæt. For at fjerne maven sammen med fedtaflejringer kan du bruge et værktøj til rådighed for alle - til at pumpe pressen. Det er vigtigt, at du kan lave maveøvelser derhjemme og selv vælge træningstiden.

I enhver form for menneskelig aktivitet er der et bestemt sæt regler, som du kan garantere at opnå succes. Dette gælder også arbejde med pressens muskler. Nedenfor er nogle grundlæggende retningslinjer, der hjælper dig med at få mest muligt ud af dine mavemuskler derhjemme.

Grundlæggende regler

Åndedrag. Det er meget vigtigt at inhalere under træning under træning og ånde ud under afslapning. En række fitnessinstruktører anbefaler at udånde hurtigt og kraftigt. Efter deres mening hjælper dette med hurtigt at slippe af med det fede lag på maven.

Det rigtige sted. Vælg et behageligt sted at studere. Den bedste mulighed er et fladt hårdt gulv, hvor en gummimåtte er placeret. Forsøg aldrig at pumpe abs i sofaen og på sengen. Ofte i sådanne tilfælde opstår skader.

Træningstid. Den bedste mulighed er at engagere sig i mavemuskler om morgenen. Motion skal foregå på tom mave. Hvis det ikke er muligt at træne om morgenen, kan du træne om aftenen, men 2, 5 timer efter middagen.

Ensartede belastninger. Undgå under nogen omstændigheder at jage poster. I de første to uger vil musklerne vænne sig til arbejdsrutinen, så øv, indtil du føler mild muskelsårhed. Det er vigtigt at huske, at hvis der ikke kommer smerte, er der ingen belastning på musklerne, eller de er veludviklede.

Psykologisk holdning. Tænk ikke på noget andet under timen. Koncentrer dig om mavemusklerne, dine fornemmelser, vejrtrækning. Dette hjælper dig med at opnå gode resultater inden for en kortere tidsramme.

Varm op og køle af. Varm op inden hver session for at varme dine muskler op. Ved afslutningen af ​​træningen skal du ligge stille på gulvet og strække dig. Dette hjælper dig med at komme dig hurtigere og ikke skade dine muskler.

I øjeblikket er der en række øvelser, der sigter mod at pumpe musklerne i den øvre, nedre, laterale presse. Dette hæver benene til 90 grader, efterfulgt af sænkning og hævning / sænkning af bagagerummet og "cyklen", og vridning, når man løfter bagagerummet, og spredning af ben hæves 15-20 centimeter fra gulvet … Der er mange øvelser. Det er vigtigt at udføre dem korrekt, mens du opretholder en lige kropsholdning.

Motion skal udføres hver anden dag for at give musklerne en chance for at slappe af. Først efter et par måneder kan du øge antallet af klasser i en ugentlig cyklus. Først er der tre træningsprogrammer nok.

Populær af emne.