Zinedine Zidane: En Kort Biografi

Indholdsfortegnelse:

Zinedine Zidane: En Kort Biografi
Zinedine Zidane: En Kort Biografi

Video: Zinedine Zidane: En Kort Biografi

Video: Zinedine Zidane: En Kort Biografi
Video: Zinedine Zidane Biography, Family, Kids, Net Worth, Houses, Cars 2017 2023, Marts
Anonim

I det nuværende kronologiske øjeblik er fodbold ikke bare et spændende og underholdende spil. Ifølge nogle modernister er boldspelet forvandlet til en slags civilisation på planeten Jorden. Og Zinedine Zidane er en af de lyseste repræsentanter i denne verden.

Zinedine Zidane
Zinedine Zidane

Begyndelsen på en sportskarriere

Praktisk set i alle civiliserede lande er der programmer til støtte for uerfarne atleter. For at opnå meningsfulde resultater i enhver sportsdisciplin skal du begynde at træne så tidligt som muligt. I Latinamerikanske lande begynder drenge først at spille fodbold, og derefter lærer de at gå. Selvfølgelig er dette en vittighed, men med meget mening og et ærligt tip. Sportsbiografien om kultfodboldspilleren og træner Zinedine Zidane fungerer som et godt eksempel for den yngre generation at følge.

Den professionelle midtbanespiller blev født den 23. juni 1972 i en familie af indvandrere fra Algeriet. Forældre på det tidspunkt boede i den berømte franske by Marseille. Faderen arbejdede som hjælpearbejder i det nærmeste supermarked, og moren var engageret i husholdning og opdragelse af børn. Zinedine blev det femte barn i huset. Den ældre søster og tre brødre elskede barnet og passede ham på alle mulige måder. Som alle drengene i området begyndte Zidane fra en tidlig alder at spille en bold på en ledig grund nær et boligområde.

Billede
Billede

Stien til højdepunkterne

Uddannelsen af professionelle fodboldspillere i Frankrig er baseret på et solidt økonomisk og metodisk fundament. Specialister danner specielle programmer til udvælgelse af talentfulde drenge og til deres videreuddannelse. Allerede i en alder af 10 havde Zidane en spillerlicens og blev inviteret til at slutte sig til holdene i tredje division. Fire år senere blev den talentfulde dreng tilmeldt ungdomsholdet i Cannes-klubben. Zinedine skiller sig ud blandt sine partnere for disciplin og effektivitet. Han mestrede teknikken med boldbesiddelse, huskede taktiske ordninger på banen og holdt sig altid i fremragende fysisk form.

Et par år senere flyttede Zidane til Bordeaux klubben, hvor han fik bred popularitet blandt specialister og fans. Derefter spillede han i flere sæsoner i det italienske Juventus, hvorefter han blev indkaldt til Real Madrid. I spil for denne klub opnåede Zinedine maksimal succes. Det er tilstrækkeligt at sige, at hans fotografier regelmæssigt blev offentliggjort på siderne i alle sportspublikationer. Upåklageligt nøjagtigt spil i enhver position på banen, nøjagtige skud fra begge fødder, signaturhælpas og andre teknikker er blevet spillerens kendetegn.

Anerkendelse og privatliv

I 2006 afsluttede Zidane sin sportskarriere. Og tre år senere overtog han stillingen som assistent-træner i Real Madrid. I 2016 blev han udnævnt til hovedtræner, hvorefter han førte holdet ud af en lang krise. Under hans ledelse vandt Madrid-klubben alle de trofæer, som Spanien har.

Zidanes personlige liv gik godt. Han er gift med Wernica Fernandez. Ægtemanden opdragede og opdragede fire sønner, der fulgte i deres fars fodspor. I øjeblikket fortsætter Zinedin med at være coaching.

Populær af emne.