Hvordan Man Rangeres I Boksning

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Rangeres I Boksning
Hvordan Man Rangeres I Boksning

Video: Hvordan Man Rangeres I Boksning

Отличия серверных жестких дисков от десктопных
Video: How to make dragon claws out of paper/ Origami dragon claws 2023, Februar
Anonim

Systemet med rækker og sportstitler er en arv fra den sovjetiske træning af atleter. Det eksisterer hovedsageligt i Rusland og en række SNG-republikker. I vest bestemmes en atlets rang af klassificeringen af ​​bælter, for eksempel i judo og karate såvel som sportslige præstationer: verdensmester, Olympiske lege, Amerika osv. I vores land tildeles standarderne for tildeling af sportstitler og kategorier efter forskellige kriterier: i rytmisk gymnastik for antallet af point i konkurrencer; i svømning og atletik i den viste tid; i boksning og anden kampsport til vindende konkurrencer.

Hvordan man rangeres i boksning
Hvordan man rangeres i boksning

Instruktioner

Trin 1

Den tredje juniorkategori i boksning tildeles unge under 13-14 år til systematisk boksning, og hvis atleten har været involveret i denne sport i et år og vundet 2 sejre over uerfarne boksere. Drenge 15-16 år får den samme kategori i løbet af året, men for 3 lignende sejre.

Trin 2

Den anden kategori for drenge under 13-14 år tildeles for boksning i to år og 3 sejre over atleter i den tredje ungdomskategori. Drenge 15-16 år får den samme kategori i løbet af året for seks lignende sejre.

Trin 3

Den første juniorkategori er kun tildelt boksere over 15 år. Du er nødt til at besejre 10 krigere i den anden ungdomskategori inden for et år.

Trin 4

Voksenklasser tildeles ældre unge såvel som mænd og kvinder. Kvinder modtager den tredje kategori for sejre over tre uerfarne atleter i løbet af året, den anden - for 6 sejre over rivaler i den tredje kategori.

Trin 5

For 10 sejre over atleter i anden kategori modtager de den første kategori. Mænd efter de samme kriterier kan modtage op til den anden voksenkategori. I alle disse tilfælde tildeles standarder for sejre ved turneringer i sportsorganisationer, der har ret til at tildele 1. og andre massekategorier.

Trin 6

Mænd tildeles kun den første voksenrang i officielle konkurrencer på mindst kommunalt niveau. De modtager denne kategori og er underlagt 3 kampe ved distriktsmesterskabet, hvis der er mindst 4 atleter i 1. sportskategori i vægtkategorien. Drenge bliver ejere af den første kategori for lignende præstationer i mesterskabet for den russiske føderations emne.

Trin 7

Boxere modtager titlerne kandidatmester i sport og mester i sport for præstationer i distriktskonkurrencer, all-russiske turneringer, kopper og mesterskaber i Rusland samt europæiske og verdensmesterskaber.

Trin 8

Titlen som international mester i sport tildeles for sejre ved junior-verdens- og europæiske mesterskaber og seniormesterskaber. Mænd kan blive ejere af titlen MSMK selv for fjerde og femte plads ved verdensmesterskabet. Både mænd og kvinder, der tog 1. til 8. plads i de Olympiske lege, modtager også denne titel.

Populær af emne.