Hvem Vil Spille I IIHF Verdensmesterskabsfinalen

Hvem Vil Spille I IIHF Verdensmesterskabsfinalen
Hvem Vil Spille I IIHF Verdensmesterskabsfinalen

Video: Hvem Vil Spille I IIHF Verdensmesterskabsfinalen

Video: Hvem Vil Spille I IIHF Verdensmesterskabsfinalen
Video: Canada vs Finland | Gold Medal Game |2021 IIHF World Championship - 06/06/2021 2024, Kan
Anonim

Den 25. maj, i den hviderussiske hovedstad inden for rammerne af verdensmesterskabet i 2014, finder der afgørende kampe sted: kampe om bronze og guld. Tjekkerne, svenskerne, finnerne og russerne var i stand til at komme til semifinalen i hockeymesterskabet. Den endelige løfter om at være interessant på trods af, at canadierne blev fjernet fra kampen.

Hvem vil spille i 2014 IIHF verdensmesterskabsfinalen
Hvem vil spille i 2014 IIHF verdensmesterskabsfinalen

Hvem gik til verdensmesterskabet i verdensmesterskabet i 2014

Den 24. maj afholdes to kampe ved mesterskabet: finnerne spiller med tjekkerne, og det russiske hold afholder en “iskamp” og kæmper med det svenske landshold.

På tærsklen til Oleg Znarks afdelinger holdt de en aftentræning med deres fulde komplement. Svenskerne er de regerende verdensmestre, så den kommende kamp med dem lover ikke at være for let.

Sportseksperter er enige om, at svenske ishockeyspillere er sikre på flertallet. Deres målmand står også godt på mål i hele turneringen. Imidlertid har russerne også deres egne styrker. Pressespillet er en af dem. Derfor er vores fyre nødt til at bruge mere tid offensivt, så deres mål har færre problemer.

Hvem vil spille om guld ved verdensmesterskabet i 2014: bookmakernes mening

Hvis vi taler om spillet mellem russere og svensker, forudsiger bookmakerne først sejren. Det russiske landshold fungerer som den ubestridte favorit, som faktisk gennem hele mesterskabet, især efter canadiernes afgang. Bookmakere tilbyder at satse på russere med odds 1, 5. Det viser sig, at den heldige, der gættede det rigtige resultat, kun vil kunne få 1,5 gange mere, end han satsede.

Mange gange kan man tjene mere på svenskernes sejr. Bookmakere tror ikke rigtig på, at det svenske hold vil være i stand til finalen, så dets chancer blev estimeret med odds på 5.

Der er ingen klar leder i spillet mellem Tjekkiet og Finland. Begge disse hold slog to nordamerikanske hold ud - Canada og USA - i kvartfinalen. Deres chancer for at nå finalen er omtrent de samme. Imidlertid giver bookmakere stadig meget lidt præference for finnerne, der har fjernet canadierne fra mesterskabet. Oddsen for deres gevinst er 2, 3. Du kan satse på det tjekkiske landshold med et lidt mere attraktivt odds - 2, 5.

Sammenfattende kan vi sige, at Rusland og Finland vil kæmpe for guldet i verdensmesterskabet i 2014, og Tjekkiet og Sverige kæmper om bronzen. Vent og se.

Anbefalede: