Ishockey Verdensmesterskab 2014: Organisation, Regler, Tidsplan

Indholdsfortegnelse:

Ishockey Verdensmesterskab 2014: Organisation, Regler, Tidsplan
Ishockey Verdensmesterskab 2014: Organisation, Regler, Tidsplan

Video: Ishockey Verdensmesterskab 2014: Organisation, Regler, Tidsplan

Video: Ishockey Verdensmesterskab 2014: Organisation, Regler, Tidsplan
Video: Ishockey Helplan Grunder 2024, April
Anonim

Verdensmesterskabet i ishockey i 2014 er den 78. verdens turnering, der startede i Minsk (Hviderusland) den 9. maj, og det sidste spil om verdensmesterskabet finder sted den 25. maj. Spil afholdes på én gang på 2 isarenaer - "Chizhovka-Arena" og "Minsk-Arena".

Den officielle maskot til IIHF verdensmesterskabet i 2014 er bison Volat
Den officielle maskot til IIHF verdensmesterskabet i 2014 er bison Volat

Valg af et sted

Beslutningen om at afholde verdensmesterskabet i ishockey i 2014 i Minsk blev taget i maj 2009 i byen Bern under den regelmæssige kongres i International Ice Hockey Federation. Ungarn, Tjekkiet, Ukraine og Letland undertrykte også ansøgningen om mesterskabet. Tjekkiet trak senere sin ansøgning tilbage med henvisning til den ustabile økonomiske situation i landet på grund af overgangen til euroen i 2014. Således er Tjekkiet vært for det næste verdensmesterskab i Ishockey 2015.

Deltagere

16 nationale hold deltager i verdens turneringen - 13 hold fra Europa (Hviderusland, Frankrig, Tyskland, Tjekkiet, Danmark, Finland, Italien, Norge, Letland, Slovakiet, Sverige, Schweiz, Rusland), 2 fra Nordamerika (USA, Canada) og 1 fra Asien (Kasakhstan). Landsholdene i de samme lande deltog i verdensmesterskabet i ishockey i 2012.

I henhold til reglerne blev 16 hold opdelt i to grupper, som hver indeholder 8 hold. Gruppe A omfattede følgende hold: Tjekkiet, Slovakiet, Sverige, Canada, Frankrig, Norge, Italien, Danmark. De indledende etappekampe afholdes på skøjtebanen Chizhovka-Arena.

Gruppe B inkluderer følgende nationale hold: USA, Finland, Rusland, Tyskland, Schweiz, Letland, Kasakhstan, Hviderusland. Alle gruppens spil afholdes i Minsk-Arena-ispaladset.

Organisation

I perioden fra 25. april til 31. maj 2014 vil der fungere et visumfrit regime på Hviderusland, der dækker alle deltagere i mesterskabet og udenlandske fans. Grundlaget for at komme ind i landet uden visum vil være en elektronisk eller original billet til mesterskabskampen.

Bison Volat, der spiller hockey, er blevet den officielle maskot for det nuværende verdensmesterskab. Navnet Volat er oversat fra det hviderussiske sprog som "helt".

Under verdens turneringen i Minsk har arrangører, medlemmer af landshold og deres embedsmænd mulighed for at rejse gratis med offentlig transport, mens fans betaler fuldt ud.

Billetpriserne til indledende gruppespil varierer fra 6 til 50 euro, afhængigt af pladsen på tribunen og kampens vurdering. Prisen på billetter til kvartfinalens spil vil være fra 16 til 110 euro til semifinalekampene og spillet om titlen på bronzemedaljen - fra 32 til 212 euro. Billetter til den sidste sidste kamp i verdensmesterskabet i ishockey i 2014 vil være de dyreste - fra 64 til 424 euro. De fleste billetter og sæsonbilletter til mesterskabskampene blev købt af beboere i Hviderusland, Letland og fans fra Rusland.

Forskrifter

16 hold fra forskellige lande deltager i konkurrencekampe. De er opdelt i to lige store grupper på 8 hold. Inden for gruppen skal hvert landshold spille 7 indledende kampe. Således vil i alt 28 spil blive spillet i hver gruppe.

Til sejr i masten tildeles et hold 3 point, hvis ingen af holdene i reguleringstiden formåede at komme i føringen, og det kom til overarbejde, får begge hold 1 point.

De nationale holds stilling afhænger primært af antallet af scorede point. Hvis flere hold scorer det samme antal point, tages resultatet af kampen mellem disse hold i betragtning.

Kun de hold, der tager fra 1 til 4 pladser i deres gruppe, kommer til kvartfinalen. Holdene, der indtager 1. pladsen i deres gruppe, spiller med holdene, der ligger på 4. pladsen i en anden gruppes stilling, og det andet hold spiller mod den tredje. Vinderne af disse par mødes i semifinalekampen.

Vinderne af semifinalerne mødes i den sidste kamp, hvor verdensmesteren vil blive bestemt, og de hold, der har tabt i semifinalen, kæmper om titlen på bronzemedalje.

Tidsplan for kampe med deltagelse af det russiske landshold (Moskva-tid):

9. maj Schweiz - Rusland kl. 17.45

11. maj Finland - Rusland kl. 22:00

12. maj USA - Rusland kl. 21.45

14. maj Kasakhstan - Rusland kl. 21.45

17. maj Letland - Rusland kl. 13:45

18. maj Tyskland - Rusland kl. 21.45

20. maj Hviderusland - Rusland kl. 21.45

22. maj Kvartfinalekampe

24. maj Semifinaler

25. maj Bronzekamp og finale

Anbefalede: