Ishockey-verdensmesterskab 2019: Gennemgang Af Kampen Letland - Rusland

Den 18. maj 2019 spillede det russiske ishockeyhold sin femte kamp ved verdensmesterskabet i Slovakiet. Menighederne i Ilya Vorobyov blev modsat af lettiske hockeyspillere, der endnu ikke havde mistet deres chancer for at nå den afgørende fase af verdensmesterskabet. Spillet forventedes at være stædig og kompromisløst.

Ishockey-verdensmesterskab 2019: gennemgang af kampen Letland - Rusland

For at bevare chancerne for at nå playoffs for det lettiske landshold var det nødvendigt at tage point fra det russiske hold. De baltiske hockeyspillere er godt indstillet på den kommende kamp, som blev tydelig fra de første skift.

Det indledende segment af spillet fandt sted under højt pres fra lettierne. Det russiske landsholds hockeyspillere havde store problemer med at komme ud af deres egen zone. Efter den første ændring af de tre Ovechki - Kuznetsov - Barabanov flyttede spillet imidlertid til målet for det lettiske landshold. Legionærer fra Washington tillod ikke lettere at forlade deres egen zone, hvilket skabte farlige øjeblikke. En sådan aktivitet fra russerne førte ikke til en forladt puck.

Midt i perioden begyndte fjernelsen. Først spillede landsholdene i lige, men ufuldstændige kompositioner (fire til fire), og derefter forlod russerne igen. Da det spillede fire mod tre, lykkedes det lettiske landshold at åbne scoren i kampen. I det 11. minut scorede Oskar Tsibulskis og ramte det nærmeste hjørne af Andrei Vasilevskys mål. Tampa Bay Lightning-målmanden formåede ikke at flytte på grund af den hurtige overførsel af lettier. Hjørnet af russernes mål forblev ubeskyttet.

Snart fik det russiske landshold deres chance for at genvinde. Ilya Vorobyovs anklager spillede i flertal i fire minutter. I løbet af denne tid ramte et væld af angreb porten til det lettiske hold. Nikita Kucherov og Gusev ramte rammen, Alexander Ovechkin kastede flere gange farligt på mål. Alle disse forsøg førte ikke til et mål. Det lettiske landshold stod heroisk op.

I slutningen af perioden kunne russerne have savnet mere i et farligt kontraangreb, men Andrei Vasilevsky reddede holdet. For første gang i turneringen tabte det russiske landshold under kampen. Optællingen før sirenen til pausen er ikke ændret. Letland førte 1: 0.

I begyndelsen af anden periode var russerne i stand til at udjævne scoren. Kraftigt langskud af Dmitry Orlov nåede sit mål. Det tog Washington Capitals-forsvareren kun 27 sekunder fra indkastet at binde resultattavlen.

I 4. minut af perioden berørte fordelen af de mere dygtige hockeyspillere. Den russiske majoritetsbrigade under ledelse af Evgeny Malkin organiserede den anden pucke mod de lettiske hockeyspillere. Nikita Gusev markerede sig med overførslen af Evgeny Dadonov. Efter målet fortsatte russerne med at dominere. Den “røde bil” angreb meget og farligt, hvilket resulterede i det tredje mål mod det lettiske landshold. Denne gang scorede topscorer i den nuværende turnering, Nikita Kucherov, en mod en med målmanden.

Afslutningen af perioden for det russiske landshold viste sig at være krøllet. Årsagen til dette var to sletninger, på grund af hvilke indenlandske hockeyspillere blev tvunget til at afslutte det andet tyve minutter tre sammen mod fem rivaler. Russernes forsvar holdt ud, stillingen 3: 1 forblev indtil sirenen til pausen.

I den sidste periode så seerne ikke de forladte skiver. Det tættest på et mål var russiske hockeyspillere Nikita Kucherov og Dmitry Orlov, men kastene fra disse hockeyspillere manglede nøjagtighed. For det lettiske landshold spillede porten. Kampens slutresultat 3: 1 til fordel for det russiske landshold tillod de indenlandske spillere at vinde den femte sejr i turneringen, takket være hvilken det russiske hold beholder den første linje i tabellen i gruppe B i verdensmesterskabet i 2019.