Sådan Begynder Du At Svinge

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begynder Du At Svinge
Sådan Begynder Du At Svinge

Video: Sådan Begynder Du At Svinge

Video: Sådan Begynder Du At Svinge
Video: HOW TO SKATEBOARD FOR BEGINNERS | HOW TO SKATEBOARD EPISODE 1 2024, Kan
Anonim

Folk, der går i gymnastiksalen, gør det regelmæssigt af forskellige årsager. Den ene ønsker at tabe sig, den anden ønsker at gå op i vægt, øge muskelmassen, den tredje ønsker at starte et sundt liv, den fjerde ønsker at behage piger osv. Ved refleksion beslutter du at tage dig af dig selv alvorligt. Dette er prisværdigt, men at købe et abonnement på gymnastiksalen løser ikke problemet i sig selv. Følg nedenstående tip, så bliver det klart for dig, hvor og hvordan du begynder at svinge.

Sådanne resultater opnås ikke med det samme. Vær tålmodig
Sådanne resultater opnås ikke med det samme. Vær tålmodig

Instruktioner

Trin 1

At opnå gode resultater er ikke så let som man måske tror. Især når det kommer til bodybuilding. Derfor er den første ting, du virkelig har brug for, her, ellers hjælper ingen penge og instruktører dig. Indstil til konstant og vanskeligt arbejde med dig selv for at nå dine mål.

Trin 2

Efter et par træningsprogrammer skal du allerede definere mål og perspektiver vedrørende dine træningsprogrammer. For eksempel besluttede du at øge din muskelmasse med 20 kg. Men efter at have vurderet mulighederne, viser det sig, at du ikke kan få op til 5 kg i tide i et sådant tempo. Straks begynder blues fra tanken "Jeg vil ikke få succes" eller "tilsyneladende er dette ikke min." Og du prøver kun at sætte dig realistiske mål. Forsøg ikke at få dine muskler som Schwarzenegger's om en måned eller to. Bedre at skitsere mange mellemliggende værdier. Så vil du ofte glæde dig over resultaterne.

Trin 3

Da jeg var nødt til at nævne Arnold Schwarzenegger, er det også værd at give dette råd: aldrig sammenligne dig med bodybuilding fagfolk. Disse mennesker modtog alt, hvad de har gennem hårdt arbejde og selvfornægtelse. Derfor er kun interesseret i dine resultater.

Trin 4

Sådan skal du indstille dig til de kommende træningsprogrammer og begynde at svinge. Først skal du bare prøve at vænne dig til gymnastiksalen, lave nogle specifikke øvelser. Når du forstår, at du kan lide denne forretning, og at du vil fortsætte med at engagere dig i bodybuilding, kan du allerede udarbejde et bestemt program. Det er bedre at tale med instruktøren og bede ham om at hjælpe dig med at oprette et passende træningsprogram, sports ernæringsregime. Du kan give dig sund søvn. Det er alt sammen.

Anbefalede: