Sådan Begynder Du At Pumpe Pressen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begynder Du At Pumpe Pressen
Sådan Begynder Du At Pumpe Pressen

Video: Sådan Begynder Du At Pumpe Pressen

Video: Sådan Begynder Du At Pumpe Pressen
Video: Газотурбинный двигатель АИ-8 2024, Kan
Anonim

En pumpet op abs og en tonet mave tiltrækker altid det modsatte køn opmærksomhed. For kvinder er det at have en flad mave en garanti for harmoni og skønhed. Mænd har en tendens til at pumpe deres mavemuskler op for at danne terninger, hvilket ser særligt sexet ud i øjnene på kvinder. Hvis du lige er begyndt at pumpe pressen, skal du ikke være doven og overholde klassens regelmæssighed. Det er bedre at træne mindst 3-4 gange om ugen. Begynd at udføre hver øvelse 10-15 gange, kom gradvist op til 30-40 gentagelser.

Systematiske øvelser hjælper med at styrke pressen
Systematiske øvelser hjælper med at styrke pressen

Instruktioner

Trin 1

Lig på gulvet, armene bag dit hoved, albuer til siderne, benene er bøjet i knæene. Ved udånding skal du løfte din overkrop fra gulvet og sidde helt. Under inhalation skal du vende tilbage til startpositionen. Forenklet version: en lille adskillelse af overkroppen fra gulvet, mens du prøver at holde din ryg lige og stige på grund af sammentrækningen af mavemusklerne, skal nakkemusklerne være i en aktiv, men ikke spændt tilstand.

Trin 2

Lig på gulvet med armene bag hovedet og knæene bøjet. Når du udånder, skal du løfte din overkrop fra gulvet, krølle i taljen og røre din venstre albue til dit højre knæ. Under inhalation skal du vende tilbage til startpositionen. Ved den næste udånding gentages vridningen til venstre: rør venstre knæ med din højre albue. En forenklet version: Overkroppen løftes et par centimeter fra gulvet, og selve knæet har en tendens til albuen, dvs. foden hæver sig over gulvet.

Trin 3

Læg på gulvet, læg dine håndflader under skinkerne, løft dine lige ben op i en vinkel på 90 grader. Ved udånding skal du rive underkroppen fra gulvet med 3-5 centimeter, mens du indånder, vende tilbage til startpositionen.

Trin 4

Lig på gulvet, armene langs kroppen, løft lige ben op. Sænk benene under indånding, men rør ikke gulvet med dem; udånding, vend tilbage til startpositionen. Forenklet version: startpositionen er den samme, men benene er bøjet i knæene, sænker dine ben, du retter dem helt ud uden at røre ved gulvet.

Anbefalede: