Sådan Begynder Du At Træne Hver Morgen

Sådan Begynder Du At Træne Hver Morgen
Sådan Begynder Du At Træne Hver Morgen

Video: Sådan Begynder Du At Træne Hver Morgen

Video: Sådan Begynder Du At Træne Hver Morgen
Video: Morgengymnastikken: Flad mave - Del 1 | DR3 2024, April
Anonim

Mange mennesker lover sig at begynde at dyrke sport eller bare begynde at lave øvelser hver morgen. Dette sker normalt på nytårsaften! Sådanne løfter holdes som regel ikke. Hvorfor? Fordi der ikke er nogen klart udviklet plan for, hvordan du kan gøre dit løfte til virkelighed.

Kom i gang med opladningen
Kom i gang med opladningen

Den nemmeste måde at begynde at træne på er at starte lille, bogstaveligt talt lille. Fra det allerførste lille trin.

Hver af os har et dagligt morgenritual: dette er en sekvens af ting, som vi er vant til om morgenen, uden hvilke vi næsten altid føler os ubehagelige. For eksempel: vækkeur 3 gange, vågn op, kig ud gennem vinduet, stræk, børst tænder, brusebad, undertøj, kaffe, se telefonen, skinn sko, tøj igen, forlad huset. Ser det ud som dig? Måske.

Hvad skal der gøres? Indsæt bare en eller to enkle fysiske øvelser på denne liste en dag, som er meget lette for dig, som du måske endda elsker. For eksempel at vride ryggen i forskellige retninger (dette er pænt og ligner at strække!) Eller dreje dit hoved.

Øvelser, der er enkle og underholdende for dig, forårsager ikke dig afvisning og kræver ikke alvorlig fysisk indsats fra dig personligt. Bogstaveligt talt 1-1,5 minutter til 1-2 øvelser. De snoede ryggen og strakte min hals. Og stop! Nok til en start. Indsæt dette”nakke- og rygminut” umiddelbart efter et brusebad og et sted før kaffe (som en mulighed!). Tro mig, det er ikke svært og simpelt!

Ellers må du ikke ændre noget. Alt er stadig din normale morgenrutine. Kun 1, 5 minutter blev tilføjet til nakken (ryg).

Og så handle den næste dag, bare glem ikke "indsæt".

Tro mig, om 5-7 dage vil du begynde at føle behovet for denne halsopvarmning og ubehag i fravær. Desuden vil du gerne udvide din opvarmning og føle trang til at øge antallet af øvelser! På dette stadium skal du bare gradvist udvide listen over øvelser: på arme, skuldre, bækken osv. Tag dig tid, nyd den.

Sådan fungerer det. Bundlinjen: du laver øvelser hver morgen, og du vil gøre det!

Anbefalede: