Sådan Begynder Du At Gå Til Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Begynder Du At Gå Til Poolen
Sådan Begynder Du At Gå Til Poolen
Video: Sådan Begynder Du At Gå Til Poolen
Video: Standing up for the first time on a SUP / Getting into SUP how to video 2023, Februar
Anonim

Svømning er en af ​​de få sportsgrene, der involverer næsten alle muskelgrupper og har et minimum af kontraindikationer. Derfor bliver svømmehaller mere og mere populære blandt elskere af en sund livsstil.

Sådan begynder du at gå til poolen
Sådan begynder du at gå til poolen

Instruktioner

Trin 1

Vælg en pool. Dette trin er et af de vigtigste inden undervisning. Find ud af alle de steder i din by, hvor der er mulighed for at svømme i poolen, kontakt hver af dem for at se og modtage information om åbningstiderne, omkostningerne ved at besøge puljerne, om deres præferencer.

Trin 2

Få en lægeundersøgelse. Du skal gå til klinikken og lave en aftale med en terapeut. Din læge vil undersøge dig for infektioner og hudlidelser. Hvis de ikke findes i dig, får du et form 1-certifikat, der giver dig ret til at besøge puljen. Sådanne certifikater er blevet annulleret, men i virkeligheden anvendes de stadig.

Trin 3

Få en badedragt. Den, hvor du flagrende på stranden, passer ikke dig. Tjek en sportsbutik, der sælger badedragter i ét stykke, hvor det er almindeligt at gå til poolen. Derudover skal du bruge en hætte og svømmebriller.

Trin 4

Vælg besøgstype, og køb et abonnement. Du vil blive tilbudt flere muligheder for at besøge poolen: uden begrænsninger, om aftenen eller om morgenen i weekenden. Overvej alle dine aktiviteter, og køb derefter det ønskede abonnement.

Trin 5

Besøg poolen efter planen. Svømning er en sport, så det kan være usundt at svømme i det. Start med minimale belastninger og øg dem gradvist i forhold til den tid, du har brugt i poolen.

Trin 6

Øv dig selv, i en gruppe eller individuelt med en svømmetræner.

Populær af emne.