Sådan Vælger Du En Badedragt Til Poolen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Vælger Du En Badedragt Til Poolen
Sådan Vælger Du En Badedragt Til Poolen
Video: Sådan Vælger Du En Badedragt Til Poolen
Video: Learn to Play Pool in Ten Minutes -- billiards instruction 2023, Februar
Anonim

For at få dig til at føle dig godt tilpas, mens du svømmer i poolen, skal du tage en ansvarlig tilgang til valget af badedragt. Dens stof skal være i stand til at modstå kloreret vand, og afskæringen af ​​dette pooltøj bør ikke hindre dine bevægelser.

Sådan vælger du en badedragt til poolen
Sådan vælger du en badedragt til poolen

Instruktioner

Trin 1

Måske er en af ​​de vigtigste egenskaber, når du vælger en badedragt til en pool, stoffets holdbarhed. Da poolvand er kloreret, betragtes polyamid som det bedste materiale. Et badedragt af god kvalitet skal indeholde ca. 80% polyamid, 20% lycra eller elastan. Den anden mulighed er polyamid (55%) og polybutylenterephthalat (45%).

Trin 2

Vælg en badedragt med brede nok stropper og en lukket ryg, du vil føle dig mere selvsikker og behagelig i poolen uden frygt for, at badedragten glider, udsætter dine skuldre og fratager dit bryst støtte. Da du kommer til at dyrke sport, skal du ikke købe en badedragt med vedhæng og perler, alt dette tilbehør kan blive en hindring i vandet.

Trin 3

Pas på bryststøtte, når du vælger en badedragt. Det er bedre at vælge en model med en syet eller aftagelig kop. Hvis der ikke er nogen kopper, skal badedragtens stof være meget tæt, og stropperne skal være brede, så brystet ser smukt ud, og du vil ikke føle ubehag, mens du svømmer i poolen.

Trin 4

Vælg badedragtens størrelse på en sådan måde, at den passer tæt rundt om figuren. En lidt større badedragtsstørrelse giver stropperne mulighed for at skilles, og en mindre størrelse vil "grave" ind i kroppen. Når du køber, skal du kontrollere hver søm af produktet. Badetøj i høj kvalitet har lige linjer og ingen huller i sømmene.

Trin 5

For at se visuelt mere slank ud, skal du vælge en badedragt med en dybere skridtudskæring og kontrasterende sidepaneler, så nogle figurfejl i taljeområdet vil ikke være iøjnefaldende. Hvis du vil forlænge din hals visuelt, skal du skaffe badetøj med V-hals. For dem med brede skuldre hjælper stropper, der konvergerer til kravebenet, med at skjule dem.

Trin 6

Da størrelsen af ​​badedragter er designet til mellemhøjde, skal højere kvinder vælge modeller en størrelse større, og damer af lille størrelse skal vælge en badedragt en størrelse mindre.

Populær af emne.