Hvorfor OL I London Ikke Tiltrak Russiske Turister

Hvorfor OL I London Ikke Tiltrak Russiske Turister
Hvorfor OL I London Ikke Tiltrak Russiske Turister

Video: Hvorfor OL I London Ikke Tiltrak Russiske Turister

Video: Hvorfor OL I London Ikke Tiltrak Russiske Turister
Video: RUSSIAN POLICE IN ACTION AGAINST ENGLAND FANS 2024, Kan
Anonim

OL i London i 2012 forårsagede uventet et kraftigt fald i antallet af russere, der var villige til at rejse til England. Rejsearrangører og flyselskabsrepræsentanter henledte opmærksomheden på, at antallet af turister, der planlagde at rejse til Storbritannien, faldt med ca. halvdelen i løbet af legene i forhold til gennemsnittet, men mange russere begyndte at købe flybilletter på forhånd for at rejse til England efter Olympiske Lege.

Hvorfor OL i London ikke tiltrak russiske turister
Hvorfor OL i London ikke tiltrak russiske turister

Russernes modvilje mod at deltage i OL i London overraskede ubehageligt repræsentanter for rejsebureauer og flyselskaber. Efter at have estimeret antallet af russere, der deltog i andre store begivenheder i Europa, inklusive Euro 2012, håbede de på store overskud, men deres håb var ikke berettiget. Desuden er selv de relativt få mennesker, der tager til England for at lege, de fleste direkte forbundet med tilrettelæggelsen af OL, dvs. formelt kan han ikke andet end gå derhen.

Et af problemerne, der forhindrede russerne i at tage til OL i London i 2012, var vanskelighederne med at få visa. For det første måtte ansøgninger indsendes mindst 3-4 uger før starten på OL for at kunne gå til legene, mens der var en mulighed for, at de ikke ville blive accepteret, og billetterne skulle returneres. For det andet viste sig registreringsproceduren at være usædvanlig kompliceret: alle, der ønskede at få visum, måtte personligt gå til visumcentret eller det britiske konsulat i hovedstaden, og for beboere i regionerne er dette forbundet med enormt ekstra spild af tid og penge.

Et andet, ikke mindre væsentligt problem er de utroligt høje omkostninger ved rejse til OL. Priserne er steget 2-3 gange, så alle, der ønsker at se de olympiske lege i London, skulle betale omkring 150-200 tusind rubler bare for indkvartering. Samtidig skulle der betales et enormt beløb for et visum, forsikring, en billet til legene osv. De utroligt høje omkostninger ved turen skræmte russerne af, og nogle besluttede at udsætte deres besøg i London til slutningen af de olympiske lege og indtil priserne vender tilbage til deres tidligere niveau.

Og endelig er der en anden grund til, at russerne reagerede koldt på turen til OL i London. Faktum er, at denne begivenhed blev arrangeret efter det meget mere populære Euro 2012. De, der gik til verdensmesterskabet, havde ikke mere tid, energi eller penge til en anden begivenhed i samme skala. Og almindelige turister vidste meget godt, at det på grund af de alt for strenge sikkerhedsregler under OL i London ville være meget vanskeligt, selv at beundre seværdighederne, for ikke at nævne bestilling af udflugter.

Anbefalede: