Hvorfor Strækker Ikke Garnet Sig?

Hvorfor Strækker Ikke Garnet Sig?
Hvorfor Strækker Ikke Garnet Sig?
Anonim

Hvorfor kan vi ikke strække musklerne i garnet? Hvorfor klarer nogle mennesker at få det længe ventede garn på en måned, mens andre ikke kan opnå det på et år?

Den tværgående garn er en af de sværeste at strække
Den tværgående garn er en af de sværeste at strække

Lad os prøve at finde ud af i enkle vendinger, hvorfor nogle hurtigt får smukke splits, mens nogen går til dette i lang tid? Din krop kan konstant modstå og skriger: "Nej, dette sker ikke!" og årsagen til dette er den omvendte strækningsrefleks - "Golgi-refleks" (autogen inhibering). Hver celle i kroppen har et Golgi-system, der beskytter vores strækning. Når du beslutter dig for at udføre splittelserne (og selvfølgelig på den kortest mulige tid), begynder systemet at virke og siger: "Nej! Nej! Nej! Vi lader dig ikke strække og komme til skade." Faktisk set fra vores krop er enhver overdreven belastning stress og traumer for musklerne.

For eksempel: Forestil dig, at en hund ligger stille. Dette er dine celler, når du ikke strækker dig. Forestil dig en hund, der ligger og hæver næsen, stikker ørerne op og lytter til, hvem der går der, er det ikke tid til at løbe og forsvare huset? Når der ikke er noget farligt, beroliger hun sig. Dette er når du bare strækker dig uden fanatisme. Forestil dig en hund liggende og pludselig en lyd, hun løb til døren for at gø og forsvare huset - det er når du strækker dig for meget og ønsker at øge amplituden så meget og hurtigt som muligt. Sådan fungerer Golgi-systemet.

Hvad kan du gøre for at bedrage denne ejendommelige refleks og strække sig efter en splittelse?

1) Du skal strække på mellemniveau eller derunder. Derefter er systemet opmærksomt, men tænder ikke blokeringen gennem nerveimpulser.

2) Hvis dette ikke er nok, og du ønsker at få den længe ventede opdeling på kortest mulig tid, skal du bruge pres udefra (når bussen trækker eller trykker på lasten), men øger tidsindgangen til dyrke motion. Der vil være en tilpasning af de neuromuskulære spindler til strækning og aktivering af de neuromuskulære spindler (på grund af spændingen i den strakte muskel) og autogen hæmning. Når musklerne slapper af (efter 60 sekunder i gennemsnit) og tillader, at strækningsamplituden øges til en ny grænse, kan holdet gentages i den nye position. Sådan bruges systemet i professionel sport af gymnaster, balletdansere og andre atleter, hvor fleksibilitet er afgørende.

Anbefalede: