Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved OL I London

Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved OL I London
Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved OL I London

Video: Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved OL I London

Video: Hvad Er Chancerne For Det Russiske Hold Ved OL I London
Video: Danmark vinder 25-24 over Rusland 2024, April
Anonim

Om få dage åbner de 30. olympiske sommerlege i hovedstaden i Storbritannien. Mange atleter fra hele verden vil konkurrere om priser i denne prestigefyldte konkurrence. Blandt dem vil være russerne.

Hvad er chancerne for det russiske hold ved OL i London
Hvad er chancerne for det russiske hold ved OL i London

Sovjetunionens landshold, hvoraf Rusland blev den juridiske efterfølger, blev betragtet som den vigtigste favorit til at vinde i holdets olympiske stilling. Selvfølgelig opnåede de et så forbløffende resultat som ved OL i Moskva i 1980, hvor vores atleter vandt 80 guldmedaljer, kun i fravær af mange seriøse konkurrenter. Men 50 guldmedaljer i München, 49 guldmedaljer i Montreal, især 55 toppriser i Seoul, talte for sig selv.

Imidlertid gjorde Sovjetunionens sammenbrud og den efterfølgende periode med kaos i Ruslands økonomiske og politiske liv deres job. Hvis ved OL i Barcelona i 1992 stadig atleter fra 12 tidligere republikker i Sovjetunionen, der fungerede som et enkelt hold, stadig var i stand til at indtage førstepladsen efter inerti efter at have vundet 45 guldmedaljer, så efter 4 år ved de Olympiske lege i Atlanta opnåede det russiske hold kun 26 medaljer af højeste standard … For det første var det amerikanske hold med en kæmpe fordel (44 guldmedaljer).

Positive tendenser, der begyndte i slutningen af 90'erne, førte til, at russerne var mere succesrige ved de næste OL. De 32 guldmedaljer i Sydney (2000) syntes at skabe håb om, at Rusland nu kunne være en seriøs konkurrent til USA. Men så kom Kina i hurtig udvikling. Allerede ved OL i Athen i 2004 skubbede det kinesiske hold Rusland med sikkerhed til det tredje samlede holdplads og vandt 32 guldmedaljer (russerne - kun 27). Og allerede ved de Olympiske lege i Beijing i 2008 blev kineserne generelt triumferende efter at have modtaget 51 medaljer af højeste standard. Amerikanerne kom på andenpladsen med 36 guldmedaljer, og russerne kom på tredjepladsen med 23.

Ak, der er praktisk talt ingen chance for, at vores atleter ved OL i London udfører et mirakel og bliver ledere igen. Virkeligheden er, at vores grænse er 3. holdplads. Dette er resultatet, som russiske atleter sigter mod. Den mindste opgave er at få 25 guldmedaljer. Den maksimale opgave er 30.

Anbefalede: