Hvor Længe Skal En Træning Vare I Gymnastiksalen?

Hvor Længe Skal En Træning Vare I Gymnastiksalen?
Hvor Længe Skal En Træning Vare I Gymnastiksalen?

Video: Hvor Længe Skal En Træning Vare I Gymnastiksalen?

Video: Hvor Længe Skal En Træning Vare I Gymnastiksalen?
Video: LÆR AT GÅ I SPAGAT PÅ 10 MIN!! 2024, April
Anonim

Folk, der regelmæssigt besøger gymnastiksalen, har ingen idé om, hvor lang tid det er at gøre. Dette spørgsmål er meget korrekt, for alle ønsker kun at give hans krop gavn og ikke skade. Hele træningsprocessen skal organiseres klogt.

Hvor længe skal træningen vare?
Hvor længe skal træningen vare?

Nogle er af den opfattelse, at det er bedre at studere om morgenen ikke mere end tre timer, andre - ikke mere end en time. Så hvordan er det rigtigt?

Lad os se på de vigtigste faktorer, der påvirker træningens varighed. Den første er alder. Jo ældre en person er, jo mindre mulighed har han. Derfor bør træningstiden være minimal. Resultatet opnås længere end andre, men kroppen tømmes ikke. Den anden er træningserfaring. Begyndere kan næppe mestre det sæt øvelser, der varer en time. Men jo mere "avancerede" håndterer sådanne øvelser meget enkelt. Den tredje faktor er kroppens tilstand før træning. De fleste mennesker skynder sig i gymnastiksalen umiddelbart efter arbejde. Personen er udmattet, der er lidt styrke tilbage til træning. Den fjerde er antallet af træningsprogrammer om ugen. Jo oftere du træner (f.eks. 3-4 gange om ugen), jo mindre tid skal du have. Du behøver ikke at overbelaste din krop.

Husk, at korte træningsprogrammer ikke giver de ønskede resultater, og at for lang tid kan være til skade for kroppen. De fleste træningsprogrammer er designet til 1, 5 timer. Men det afhænger også af ovenstående faktorer. Fokuser på din krop, evner og generelle velvære. For maksimal effektivitet er du selvfølgelig nødt til at tvinge dig selv til at gennemføre hele sæt øvelser. Men hvis du føler smerter i ryggen, leddene, er det bedre at udsætte træningen. Den vigtigste regel er, at træningen skal finde sted under sloganet "Jeg vil ikke gennemgå" og ikke "igennem kan jeg ikke gøre det".

Varigheden af din træning afhænger også af det mål, du vil nå. For eksempel, hvis du vil opbygge muskelmasse, skal varigheden være ca. 1-1,5 timer. For begyndere vil denne tid være lidt længere, da de først skal give musklerne en grundlæggende base. Hvis dit mål er at tabe sig, er en halv time nok, men ikke mindre.

Når du selv vælger den optimale varighed af klasser, skal du tage højde for alder og sundhedsstatus. Så er træning kun gavnlig.

Anbefalede: