I Henhold Til UEFA Fodboldvurderinger

I Henhold Til UEFA Fodboldvurderinger
I Henhold Til UEFA Fodboldvurderinger

Video: I Henhold Til UEFA Fodboldvurderinger

Video: I Henhold Til UEFA Fodboldvurderinger
Video: UEFA EURO 2021 Opening Ceremony Fan View 2024, April
Anonim

Ratingen af nationale fodboldhold og nationale forbund påvirker lodtrækningen for EM-grupperne og bestemmer antallet af klubber, som et land har ret til at repræsentere i europæiske klubkonkurrencer. For landshold og landsforeninger udarbejdes sådanne tabeller separat, og scoringssystemet i dem er også forskelligt.

I henhold til UEFA fodboldvurderinger
I henhold til UEFA fodboldvurderinger

UEFA-fodboldholdsranglisten tæller kun holdets spil i kvalificerende eller endelige kampe til UEFA Europamesterskaber og verdensmesterskaber i de sidste fem cyklusser. For deltagelse i hver sådan kamp modtager landsholdet 10.000 point, for uafgjort tilføjes det samme beløb til dette nummer og for en sejr - tre gange mere. Hvert scoret mål tilføjer 501 point mere, og et savnet reducerer beløbet med 500. Den sidste regel gælder ikke for mål scoret i en straffesparkskonkurrence - for at deltage i det får det tabende hold yderligere 10.000 point, og det vindende hold - 20.000. den næste etape af mesterskabet - 6.000 point tildeles for deltagelse i playoff-scenen, 9.000 point for at nå gruppespillet (for verdensmesterskabet tildeles dette beløb for at nå 1/8). For at nå kvartfinalen er prisen 18.000 point, til semifinalen - 28.000 og til deltagelse i finalen - 38.000. Spillet om bronzemedalje til verdensmesterskabet føjes til begge deltagere med 18.000 point. Den endelige tabel opnås efter at have divideret alle de opnåede værdier med 5.

National Association Ranking Table er baseret på de point, som klubber i dette land har optjent i Champions League eller Europa League de sidste 5 år. Foreningen tildeles 2 point for hver sejr i klubben og 1 for uafgjort, hvis disse spil blev spillet i turneringens hovedtrækning. Og hvis dette var kampe i kvalifikationsrundene, deles de tildelte point i halvdelen. Hvis en klub når kvartfinalen, semifinalen eller finalen i konkurrencen, belønnes hver af disse begivenheder med et andet point. Deltagere i Champions League modtager yderligere 4 point for at nå gruppespillet i turneringen og 5 point for at nå 1/8.

På denne måde beregnes point for hver klub i et land, derefter opsummeres de, og resultatet divideres med antallet af disse klubber. Efter hver afsluttede rally med to europæiske pokaler får UEFA-oddsbordet et nyt look og bruges af denne organisation til at udarbejde stillingen til den næste lodtrækning.

Anbefalede: