Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Uden Brug Af Anabolske Steroider

Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Uden Brug Af Anabolske Steroider
Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Uden Brug Af Anabolske Steroider

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Uden Brug Af Anabolske Steroider

Video: Sådan Træner Du I Gymnastiksalen Uden Brug Af Anabolske Steroider
Video: #21 Anders Nedergaard om anabole steroider og doping i træningsverden - Stærk & Smertefri 2024, April
Anonim

Hvis du træner i gymnastiksalen "naturligt", det vil sige uden brug af anabolske steroider, bliver du konstant, snarere stramt kontrolleret dig selv i spørgsmål om træning, hvile og ernæring. Faktum er, at alle disse grundlæggende faktorer direkte påvirker din genopretningsevne, som bestemmer muskelvækst.

Sådan træner du i gymnastiksalen uden brug af anabolske steroider
Sådan træner du i gymnastiksalen uden brug af anabolske steroider

For nogle atleter afhænger evnen til at komme sig direkte af brugen af anabolske steroider (med ordet”anabolsk” mener jeg forbudt doping, for eksempel steroider, væksthormon, insulin osv.). Og dette specielle udstyr giver et enormt "forspring" til sådanne atleter i sammenligning med det "lige".

At træne i gymnastiksalen "naturligt" vil ikke være så let for dig end for dem, der har prøvet den "forbudte frugt", fordi dit helbredelse (muskelvækst) vil gå helt anderledes ud end "kemikeren". Men lad os starte i orden. Så lad os se, hvordan træningen af en "naturlig atlet" adskiller sig fra en "kemisk".

En person, der træner naturligt (uden brug af anabolske steroider), skal altid stræbe efter at gennemføre deres træning inden for 45-60 minutter, da længere belastning sandsynligvis ikke fører til noget godt. Hvis du prøver at træne i henhold til de klassiske ordninger fra blanke bodybuilding-magasiner og ikke er i stand til at lægge vægt på baren mindst en gang hver anden uge, betyder det oftest enten for hyppig træning eller for lang træning (eller måske begge sammen). I dette tilfælde skal du reducere hyppigheden og volumenet af dine træningsprogrammer i gymnastiksalen, dvs. træne sjældnere og træne mindre. Fordi dine naturlige regenerative evner ikke giver dig mulighed for at "køre heste" så hurtigt. Og hvis du fortsætter med denne ånd, risikerer du at falde i en tilstand af overtræning, og så vil fremskridtene i træning generelt stoppe i meget lang tid.

Tegn på overtræning

  • Fuldstændig fravær eller meget langsom vækst af styrke i øvelser
  • Faldet af den tidligere styrke i øvelser
  • Søvnløshed
  • Tab af appetit (tab af appetit)
  • Konstant træthed og tab af energi
  • Vægttab
  • Fald i immunitet
  • Øget hvilepuls

Forresten er det hyppigheden og varigheden af træningen, der er de to vigtigste årsager til overtræning hos lige mennesker. Dette er en situation, hvor en persons naturlige regenerative evner simpelthen ikke kan klare den overskydende mængde stresshormoner, og et plateau sætter ind (standser enhver vækst).

Hvis det skete med dig, er det eneste, der kan rådes, en uges fuldstændig hvile (det er nødvendigt helt at udelukke strømbelastningen). Start derefter træningen igen, mens du reducerer hyppigheden og volumenet af træningsbelastningen i gymnastiksalen markant.

Et andet meget vigtigt punkt vedrører arbejdsbyrden under træning: - En "kemiker" kan træne mere, ikke kun i tide, men også mere i mængden af arbejde, der udføres pr. Træning end en "naturlig"! Han kan ikke udføre 2-3 arbejdsmetoder i hver øvelse, men så mange som 5-6. Dette øger din træning i høj grad.

En”kemiker” har råd til at bruge grundlæggende principper om stigende intensitet (arbejde) i træning, såsom “tvungne reps”, “supersets”, “vægttab sæt”, “negative reps” osv. Dette øger også monstrøst arbejdets volumen og dets intensitet.

Dybest set kan alle disse ting være gode muskelvækststimulatorer, hvis opsvingsmulighederne kan klare det. Men her er problemet! "Naturlige" genoprettelsesmuligheder er væsentligt begrænsede i sammenligning med "kemiske". Derfor passer alle disse supersæt, negativer og et stort antal sæt pr. Træning sandsynligvis ikke til det "lige"!

Straight skal have en klogere strategi med hensyn til arbejdsstørrelse i træning. Dette arbejde skal være tilstrækkeligt til vækst. Men ikke på nogen måde overflødig. Ellers kommer overtræning. Generelt skal du lave 2-4 arbejdssæt i en øvelse uden "supersets" og "negativer". Måske i fremtiden, når din krops gendannelsesfunktioner øges, har du råd til at træne lidt mere i volumen (men ikke i tide), men i de indledende faser er det bedre at være forsigtig.

Anbefalede: