Hvordan Man Vælger Anabolske Steroider

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Anabolske Steroider
Hvordan Man Vælger Anabolske Steroider

Video: Hvordan Man Vælger Anabolske Steroider

Video: Hvordan Man Vælger Anabolske Steroider
Video: Hva er anabole steroider, og hvordan virker det i kroppen? 2023, November
Anonim

Anabolics er stoffer, der forbedrer processerne til opbygning af muskelmasse, øger styrke, hastighed og udholdenhed. De hjælper også med at forbedre muskeldefinition og forbrænde subkutant fedt. Anabolics øger testosteronniveauerne markant, hvilket også påvirker væksten i fysisk styrke og udholdenhed. Det bedste af disse er steroider i form af injektioner eller tabletter (pulvere).

Hvordan man vælger anabolske steroider
Hvordan man vælger anabolske steroider

Instruktioner

Trin 1

Deka Durabolin er den mest berømte og populære injicerbare anabolske steroid. Det betragtes som en af de bedste inden for bodybuilding, det giver dig mulighed for at øge muskelmassen til en betydelig størrelse og er fuldstændig harmløs for leveren. Lindrer smerter i led og sener. Virkningen af dette steroid er baseret på tilbageholdelse af aminosyrer, proteiner, væsker, mineraler og vitaminer i muskelfibre. Kombineres godt med andre steroider. Det tages med 30-50 mg om dagen eller 200-400 mg om ugen. Velegnet til både uerfarne bodybuildere og erfarne bodybuildere.

Trin 2

Winstrol Depot er en af de nemmeste og mest harmløse injicerbare anabolske steroider. I modsætning til mange andre steroider opløses det i vand, ikke olie, og det giver det mulighed for at begynde sin handling meget tidligere end andre. Øger styrke, udholdenhed, konturer og stivhed i musklerne. Det bruges oftest af avancerede bodybuildere som forberedelse til en konkurrence som et supplement til enhver anden oral anabolsk. Det passer godt til alle typer anabolske steroider, men fungerer bedre med lægemidler, der stærkt holder vand i musklerne. Injektionen gives dagligt 50 mg 4 timer før træning.

Trin 3

Turinabol er en af de højeste kvalitet og harmløse anabolske steroider beregnet til oral brug. Det bruges ofte til at opbygge tørre og hårde muskler, øger styrke og udholdenhed. Steroidet aromatiseres ikke, derfor forårsager det ikke gynækomasti, en forhøjelse af blodtrykket og har ikke stærke bivirkninger. Væsken i musklerne tilbageholder ikke kun protein. Derfor er det værdsat af bodybuildere, der ønsker at opbygge magre muskler og samtidig slippe af med overskydende fedt og vand i musklerne. Doseringen af lægemidlet afhænger af atletens vægt og træningsniveau og varierer fra 40 til 60 mg pr. Dag

Trin 4

Sustanon 250 er en meget stærk injicerbar anabolsk, der indeholder 4 forskellige typer testosteron, som har forskellige virkningstider og fungerer konsekvent. Væsken i musklerne forsinkes. Anbefales kun til erfarne atleter, der har erfaring med at tage anabolske steroider, og som ønsker at maksimere muskelmasse og styrke i løbet af løbet. Selve kurset varer 6-8 uger i træk og består af 1-2 ampuller af lægemidlet om ugen. Kombinerer godt med Turinabol, Deka Durabolin, Danabol og Boldenon.

Trin 5

Danabol er den mest populære orale anabolske. Ideel til opbygning af muskler i basale øvelser. En grundlæggende steroid, der fanger proteiner, væsker, vitaminer og mineraler i muskelvæv. Det bruges ofte af uerfarne atleter og giver dig mulighed for at få op til 8 kg muskelmasse pr. Kursus. Det bruges af erfarne atleter i lavsæsonen. I modsætning til andre anabolske steroider bevarer det svagere vand i musklerne. At tage stoffet sammen med Deka Durabolin eller Boldenon kan forbedre dets effektivitet med 25%. For at undgå bivirkninger af nabolik anbefales det at tage antiøstrogenlægemidler sammen med det, for eksempel Proviron.

Trin 6

Boldenon er en injicerbar anabolsk, der kraftigt øger atletens appetit, hjælper med at assimilere store mængder proteiner og kulhydrater, hvilket medfører hurtig og høj kvalitet muskelvækst. Det har ingen bivirkninger i form af aromatisering, forhøjet blodtryk, gynækomasti. Et højkvalitets, efterspurgt og relativt harmløst lægemiddel, der kombinerer godt med Turinabol og testosteroner. Doseringen er 400-600 mg pr. Uge. Anbefales til både begyndere og avancerede atleter.

Anbefalede: