Hvordan Man Lærer At Bryde Mursten

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Lærer At Bryde Mursten
Hvordan Man Lærer At Bryde Mursten

Video: Hvordan Man Lærer At Bryde Mursten

Video: Hvordan Man Lærer At Bryde Mursten
Video: ЛЕДИБАГ ПРОТИВ СТРАШНОЙ УЧИЛКИ 3D! У Хлои и Адриана СВИДАНИЕ?! 2023, December
Anonim

Mange af os har set, hvordan elever fra karateskoler eller specialstyrkemedarbejdere brød mursten med den ene hånd. Det er dog vigtigt at indse, at det kan tage mange års hård træning at gøre denne form for fremskridt. Der er flere vigtige punkter at huske på.

Hvordan man lærer at bryde mursten
Hvordan man lærer at bryde mursten

Er det nødvendigt

  • - mentor;
  • - skole;
  • - makiwara;
  • - bandager;
  • - brædder;
  • - røde mursten.

Instruktioner

Trin 1

Find en professionel karateskole og en erfaren mentor. Hvis du beslutter dig for selvstændigt at lære en færdighed som at bryde mursten med dine næver, er der stor sandsynlighed for, at du vil skade dine hænder og slet ikke være i stand til at øve i lang tid.

Trin 2

Øv luftangreb fra kroppen til at begynde med. Sørg for, at hvert slag er skarpt og udånder. Ret din hånd tilbage til sin oprindelige position under indånding. Over tid vil denne enkle, men effektive øvelse give dig mulighed for at formere din stansekraft.

Trin 3

Begynd at styrke dine næver. Når du har fået din slagteknik på plads, skal du begynde at arbejde på makiwara. Knyt knytnæven så tæt som muligt og slå projektilet med din højre hånd.

Trin 4

Sørg for, at kun pegefingeren og langfingeren rører ved makiwara. Hvert efterfølgende slag skal være skarpere og stærkere. Påfør den altid med en kraftig udånding og vend hurtigt tilbage til startpositionen. Gør dette, indtil du er sikker på styrken af dine hænder og håndled.

Trin 5

Træn først på almindelige tynde brædder. Dette er allerede en mere seriøs træningsfase. Det er den psykologiske barriere, der er vigtig at overvinde her. Så hent 1 tyndt bræt. Varm op og vik en klud rundt om knytnæven.

Trin 6

Læg brættet over to mursten. Så knyt knytnæven tæt, hæv dig til tæerne og kør slaget fra top til bund. Hit kun igen med de første 2 knogler. Din opgave er at bryde så mange brædder som muligt og forberede dine hænder til at arbejde med mursten.

Trin 7

Tag en mursten op. I det første trin har du det bedre at træne med en rød mursten, da det er meget lettere at bryde end en hvid. Det er vigtigt, at det er tørt. Læg den oven på de to andre mursten på siderne. Øv stempelbevægelsen i luften.

Trin 8

Følg den samme teknik som for tavlen: kun de første to knogler i hånden strejker, albuen og håndleddet er helt lige i det øjeblik, det rammer. Knæk mursten, når du er klar. Hold din hånd meget tæt, og slå så hårdt som muligt. Prøv at gå gennem mursten med din hånd. Udfør kun slag i en dyb udånding. Forbedre dine færdigheder konstant.

Anbefalede: