Sådan Finder Du Din Yoga

Indholdsfortegnelse:

Sådan Finder Du Din Yoga
Sådan Finder Du Din Yoga

Video: Sådan Finder Du Din Yoga

Video: Sådan Finder Du Din Yoga
Video: Sådan finder du frem til din løn med FOAs lønmagasin 2024, Kan
Anonim

I fitness yoga er der mange retninger, der tilbydes besøgende fra relevante organisationer. For at forstå, hvilken der er den rigtige for dig, bliver du nødt til objektivt at vurdere dine evner. Derefter finder du ud af, hvordan du vælger din yoga.

Sådan finder du din yoga
Sådan finder du din yoga

Er det nødvendigt

Sportsbeklædning

Instruktioner

Trin 1

I fintes yoga tilbydes mange retninger: madhusudan yoga, der består af klassiske asanas, som giver dig mulighed for at helbrede kroppen; yoga nidra, som giver dig mulighed for at opnå fuldstændig afslapning; power yoga, der kræver fysisk anstrengelse. Der er mange retninger. Du bliver nødt til at gøre dig bekendt med essensen af hver, ellers vil det være svært at træffe et valg.

Trin 2

På det andet trin skal du forbedre din fysiske tilstand. Uanset hvilken retning du vælger, skal du foretage bevægelser. Enig, det vil være svært at gøre, hvis f.eks. Dine muskler slet ikke er tonet. Og selvfølgelig skal du være opmærksom på, hvor god din strækning er. Det er vanskeligt at forbedre det, og det er bedre at tage sig af niveauet selv på det tidspunkt, hvor man vælger en retning.

Trin 3

Forvent ikke fysisk ekstrem af yoga. Selv de sværeste stillinger tages gennem afslapning, og indledende forberedelse er også nødvendig. Men fitnessklubber tilbyder normalt sikker yoga, og i slutningen af træningen kan du føle afslapning og frigørelse fra hverdagens tanker. Så din opgave er i det væsentlige at komme til hallen.

Trin 4

Lær at trække vejret. Under den allerførste lektion forklarer instruktøren, hvad vejrtrækning skal være, hvorfor det er vigtigt.

Trin 5

Tjek yogaens filosofi. Dette er nødvendigt for en dybere forståelse af det. Plus, det er virkelig interessant.

Anbefalede: