Sådan Reduceres Mavevolumen

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Mavevolumen
Sådan Reduceres Mavevolumen

Video: Sådan Reduceres Mavevolumen

Video: Sådan Reduceres Mavevolumen
Video: Hælspore - sådan kom Lisbeth af med smerterne 2023, Oktober
Anonim

Selv med perfekt tonede balder og slanke ben lider nogle af overskydende fedt i taljen og underlivet. Hvis din figur er tilbøjelig til kun at akkumulere lagre visse steder, skal du huske at du stadig har brug for at arbejde i et kompleks med hele kroppen. Sørg for at kombinere en afbalanceret kost, cardio og styrketræning.

Sådan reduceres mavevolumen
Sådan reduceres mavevolumen

Instruktioner

Trin 1

Start med at dreje rammen. Dette kan gøres derhjemme. Brug først det enkleste metal hula-hoop. Tildel 15-20 minutter til denne aktivitet hver dag, den kan opdeles i 2-3 tilgange. Vær ikke foruroliget, hvis du efter de første tilgange har blå mærker i taljen, vil dette hurtigt passere. Efter en måned eller to kan du skifte til en tungere version af hula-hoop eller versionen med massageapparater.

Trin 2

Giv dig selv nogle cardio træningsprogrammer: løb på et stadion eller på et løbebånd, cykling, træning på stationære cykler, trin aerobic osv. Dette aktiverer stofskiftet, og kroppen selv finder og fjerner overskydende.

Trin 3

Prøv at finde en måde at gå til poolen på. Svømning optager en enorm mængde kalorier, da kroppen bruger dem ikke kun på fysisk aktivitet, men også på at kompensere for varmetab i køligt vand. Når du svømmer, fungerer hele kroppen, hvilket giver dig mulighed for at danne en harmonisk figur.

Trin 4

Træn dine mavemuskler. Der er specielle muligheder for forbrænding af mavefedt. Lig på ryggen nær en bænk. Løft dine ben, bøj knæene og læg dine kalve på bænken. Hold dine hænder bag hovedet eller i nærheden af templerne, så du kan krydse over brystet. Udfør hurtige korte løft af torsoen 30-50 gange. Hold dine skuldre og øvre ryg fra gulvet.

Trin 5

Ud over brændende øvelser kræves dyb pumpning af pressen ved helt at hæve ryggen fra liggende stilling til siddende stilling og løfte dine ben fra gulvet til vinkelret på den. Når du er i stand til at løfte torsolifterne 12-15 gange i et sæt, skal du tilføje ekstra vægt, for eksempel ved at tage en pandekage op af en vægtstang.

Trin 6

Lav statiske øvelser. Sid på gulvet, vip din torso tilbage, hæv dine ben over gulvet, hvis det er meget vanskeligt, skal du bøje knæene lidt. Bliv i et sådant hjørne i mindst et minut, øg tiden gradvist til to eller tre minutter. Jo mere kroppen afbøjes og jo lavere benene er (men ikke på gulvet), jo sværere er det at sidde.

Trin 7

I statik fungerer linjen stadig godt. Sæt tæerne og hænderne på gulvet, løft hele din krop og træk den ud i baren, som i startpositionen under push-ups. Stå sådan i mindst et minut, og øg tiden gradvis igen.

Anbefalede: