Sådan Reduceres Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Muskelmasse
Sådan Reduceres Muskelmasse

Video: Sådan Reduceres Muskelmasse

Video: Sådan Reduceres Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, April
Anonim

Problemet med at reducere muskelmasse bekymrer ofte de mennesker, der er involveret i sport. Boksning, brydning, vægtløftning - disse sportsgrene involverer visse vægtkategorier. Hvordan reducerer man muskelmasse uden at skade dit helbred?

En smuk krop er hårdt arbejde
En smuk krop er hårdt arbejde

Instruktioner

Trin 1

Tag proteinmåltider senest fem timer før træning. Plantefødevarer kan spises to timer før de går i gymnastiksalen. Begræns dit kulhydratindtag, så prøv ikke at spise for fede fødevarer.

Trin 2

Skær ned på de kalorier, du spiser efter træning. Med andre ord skal du reducere mængden af forbrugt mad. Du bør ikke blive sulten, mens du spiller sport, det kan føre til sundhedsmæssige problemer.

Trin 3

Spis ikke i to til tre timer efter træning. Væsken kan bruges i samme mængde. Spis ikke protein shakes - de hjælper med at opbygge muskler.

Trin 4

Besøg en sauna eller et dampbad. Høje temperaturer er en god måde at reducere muskelmasse på. Sørg for at konsultere din læge og kontrollere tilstanden af det kardiovaskulære system. Hvis der er problemer med hjertet, er det kontraindiceret at besøge badehuset eller saunaen.

Trin 5

Brug så meget tid som muligt på aktiviteter såsom løb, indendørs cykling og springtov. Springtov er en særlig effektiv måde at tabe sig på.

Trin 6

Lad dig ikke rive med af træning på styrke maskiner og løfte vægte. Hvis du ikke kan nægte dem, skal du ikke øge belastningen i løbet af vægttabet.

Trin 7

Stop ikke med at træne. Bliv ved med at øve, og husk ovenstående regler. Sørg for at udføre kraftig aerob træning efter styrketræning.

Trin 8

Registrer de opnåede resultater. Opret en speciel notesbog, hvor du vil angive dine fremskridt. Fejr dit vægttab og din kropsstørrelsesreduktion.

Trin 9

Tving ikke processen. Husk, at det er svært at reducere muskelmassen sikkert. Men hvis du følger alle ovenstående regler, vil resultatet helt sikkert behage dig.

Anbefalede: