Sådan Reduceres Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Reduceres Muskelmasse
Sådan Reduceres Muskelmasse
Video: Sådan Reduceres Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2023, Februar
Anonim

Problemet med at reducere muskelmasse bekymrer ofte de mennesker, der er involveret i sport. Boksning, brydning, vægtløftning - disse sportsgrene involverer visse vægtkategorier. Hvordan reducerer man muskelmasse uden at skade dit helbred?

En smuk krop er hårdt arbejde
En smuk krop er hårdt arbejde

Instruktioner

Trin 1

Tag proteinmåltider senest fem timer før træning. Plantefødevarer kan spises to timer før de går i gymnastiksalen. Begræns dit kulhydratindtag, så prøv ikke at spise for fede fødevarer.

Trin 2

Skær ned på de kalorier, du spiser efter træning. Med andre ord skal du reducere mængden af ​​forbrugt mad. Du bør ikke blive sulten, mens du spiller sport, det kan føre til sundhedsmæssige problemer.

Trin 3

Spis ikke i to til tre timer efter træning. Væsken kan bruges i samme mængde. Spis ikke protein shakes - de hjælper med at opbygge muskler.

Trin 4

Besøg en sauna eller et dampbad. Høje temperaturer er en god måde at reducere muskelmasse på. Sørg for at konsultere din læge og kontrollere tilstanden af ​​det kardiovaskulære system. Hvis der er problemer med hjertet, er det kontraindiceret at besøge badehuset eller saunaen.

Trin 5

Brug så meget tid som muligt på aktiviteter såsom løb, indendørs cykling og springtov. Springtov er en særlig effektiv måde at tabe sig på.

Trin 6

Lad dig ikke rive med af træning på styrke maskiner og løfte vægte. Hvis du ikke kan nægte dem, skal du ikke øge belastningen i løbet af vægttabet.

Trin 7

Stop ikke med at træne. Bliv ved med at øve, og husk ovenstående regler. Sørg for at udføre kraftig aerob træning efter styrketræning.

Trin 8

Registrer de opnåede resultater. Opret en speciel notesbog, hvor du vil angive dine fremskridt. Fejr dit vægttab og din kropsstørrelsesreduktion.

Trin 9

Tving ikke processen. Husk, at det er svært at reducere muskelmassen sikkert. Men hvis du følger alle ovenstående regler, vil resultatet helt sikkert behage dig.

Populær af emne.