Sådan Pumpes En Gymnastikbold Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes En Gymnastikbold Op
Sådan Pumpes En Gymnastikbold Op

Video: Sådan Pumpes En Gymnastikbold Op

Video: Sådan Pumpes En Gymnastikbold Op
Video: Natan & Ганвест - Ананасовый сироп (Премьера трека, 2020) 2024, April
Anonim

Fit-ball er en af de mest populære former for fitness, hvor klasser er baseret på at arbejde med en bold. Gymnastikbolden anbefales til både voksne og børn. Og til en sådan anvendelse er det vigtigt at forberede en gymnastikbold korrekt, fordi den kræver pumpning.

Sådan pumpes en gymnastikbold op
Sådan pumpes en gymnastikbold op

Instruktioner

Trin 1

Få den kuglepumpe, der følger med kuglen eller sælges separat. Hvis du ikke har en sådan pumpe, skal du ikke blive ked af det, du kan puste træningskuglen op med en almindelig cykelpumpe. Hvis du bruger en cykelpumpe, er det også vigtigt at opbevare en speciel kuglenål.

Trin 2

Læs instruktionerne til brug og klargøring af bolden til træning. Fjern gymnastikbolden fra emballagen, fold den ud og lad den ligge foldet ud ved stuetemperatur i mindst to timer. Husk, at du ikke skal tænke på bolden med det samme, bringe den hjem, da den kan blive beskadiget, og følgelig vil den ikke være egnet til træning. Samtidig accepteres den gymnastikbold, du forkælet, ikke tilbage til butikken, da det ikke vil være en produktionsfejl, men din skyld.

Trin 3

Tag pumpen, indsæt pumpenålen. Tag og pump 85% af luften ind i den. Husk, at en gymnastikbold har en tendens til at strække sig over tid, da den er lavet af et meget elastisk materiale.

Trin 4

Lad bolden være i denne tilstand i 20-30 minutter. Pump det op efter et stykke tid til den ønskede hårdhed. Du skal dog være opmærksom på, at gymnastikbolden skal oppustes afhængigt af dens maksimale diameter, som er angivet på pakken. Ellers kan bolden briste.

Anbefalede: