Sådan Pumpes Kindben Op I Dit Ansigt Uden Operation

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Kindben Op I Dit Ansigt Uden Operation
Sådan Pumpes Kindben Op I Dit Ansigt Uden Operation

Video: Sådan Pumpes Kindben Op I Dit Ansigt Uden Operation

Video: Sådan Pumpes Kindben Op I Dit Ansigt Uden Operation
Video: ✌️Løft dit ansigt ved forsigtigt at ryste! Sådan fjernes Nasolabial-folder og poser under øjet 2024, April
Anonim

Ofte fører drastisk vægttab til, at ansigtet mister sine klare konturer, svulmer op og ser visuelt ældre ud. Det sker også, at en slank pige har buttede kinder, der ikke kan fjernes med nogen diæt. For at pumpe dine kindben op uden operation skal du lave et simpelt sæt øvelser hver dag.

Sådan pumpes kindben op i dit ansigt uden operation
Sådan pumpes kindben op i dit ansigt uden operation

Enhver, der drømmer om udtryksfulde kindben og en tynd aristokratisk oval, får hjælp af øvelser til ansigtslindring. Som alle muskler skal kindbenene pumpes gradvist og langsomt øge belastningen.

Kompleks for hver dag

Motion skal udføres to gange om dagen - morgen og aften. Denne ansigtsgymnastik vil tage et minimum af tid, men det vil give betydelige resultater.

For at slippe af med tegn på træthed i dit ansigt skal du trække vejret dybt og koncentrere luften bag kinderne. Ansigtet skal ligne en tæt ballon. Samtidig er læberne tæt lukkede, palmerne er på kinderne, fingerspidserne berører ørerne. Nu skal du trykke på dine kinder med dine hænder uden at lade luften komme ud af munden.

Fold dine læber med et rør og tryk din tunge mod kinden indefra, som om du strækker musklerne. Sørg for, at munden ikke åbner. Stræk dine kinder ad gangen i 30 sekunder. Træning ælter ansigtets muskler.

Denne øvelse svarer til den foregående. Kun nu strækkes kinderne indefra ikke af tungen, men af massen af luft samlet i munden.

Nu skal du åbne din mund og trække dine læber over tænderne. Læg dine hænder på dine kinder og hold dine håndflader let op. Læberne og kinderne er spændte hele tiden. Udfør indtil ansigtsmusklerne er trætte.

Placer tommelfingeren bag kinden og løft den op med en anstrengelse af muskler. Brug din finger til konstant at skabe modstand.

Implementeret kompleks

To øvelser fra bodyflex-komplekset hjælper med at pumpe kindbenet op uden operation. Den første kaldes "Løven." Det er nødvendigt at strække læberne med et rør, så de ligner et lille bogstav "O". Og rul dine øjne og peg dem op bag kronen. På samme tid er du nødt til at strække dit ansigt i forskellige retninger - træk panden og de øverste kinder til loftet, og underkæben og læberne til gulvet. Sørg for, at munden ikke åbner.

Den anden øvelse "Grimasse". Stå lige, skub underkæben frem til omfordelingen, vip hovedet tilbage og træk dine læber op, som om du kysser loftet. Skuldrene skal sænkes under træningen.

Avanceret ansigtsgymnastik suppleres med udholdenhedsøvelser. Det er nødvendigt at trække mundhjørnerne med muskelkraft mod ørerne, så så mange tænder som muligt udsættes for. Rynk ikke panden. Sid sådan og træk kindernes muskler, indtil de gør ondt.

Tag nu en blyant og hold den mellem din overlæbe og næse. I et stykke tid, mens du har tilstrækkelig styrke, gå i dette objekt, udfør andre øvelser eller gør husarbejde. Forøg træningens varighed hver dag.

Anbefalede: