Isometrisk Gymnastik

Indholdsfortegnelse:

Isometrisk Gymnastik
Isometrisk Gymnastik

Video: Isometrisk Gymnastik

Video: Isometrisk Gymnastik
Video: Highlights rhythmic gymnastics beauty in slow motion 2023, September
Anonim

Isometrisk gymnastik er et rigtigt fund for moderne mennesker, der værdsætter hvert minut. Det er tilgængeligt, alle øvelser udføres på farten mellem tidspunkter og er i det væsentlige ikke meget forskellige fra almindelige bevægelser, men de kræver rytmisk, dyb vejrtrækning og mere muskelspænding.

Isometrisk gymnastik
Isometrisk gymnastik

Instruktioner

Trin 1

Spring ikke ud af sengen med det samme om morgenen. Liggende på ryggen, stræk armene langs din torso og tryk dit hoved kraftigt ind i puden. Løft derefter dine arme, bøjet ved albuerne og tryk dine håndflader sammen med kraft. Sid i sengen, stræk dine ben og tryk fast med sålen på den ene fod mod sålen på den anden. Sænk derefter dine ben ned på gulvet, og spænd knæene sammen med dine hænder, spred dem og overvinde modstanden fra dine hænder.

Trin 2

Når du er kommet ud af sengen, skal du stå på tæerne og trække vejret dybt, sænke dig ned på dine fødder og ånde ud. Når du laver din seng, skal du bøje dig, så dine ben og torso danner en ret vinkel, med ryggen lige og din mave trukket ind.

Trin 3

Mens du vasker dit ansigt, skal du trække i maven så meget som muligt (hold ikke vejret) og derefter slappe helt af. Når du børster tænder, skal du langsomt klatre op på tæerne og derefter bevæge dig på dine hæle. Tog et håndklæde for at tørre af, stræk det i begge retninger. Dette er en meget god kropsøvelse.

Trin 4

På arbejdspladsen (hvis du selvfølgelig har et stillesiddende job), læn dig på stolens sæde, løft dine fødder op fra gulvet og prøv at hæve din torso på dine hænder, og sæt dig derefter langsomt ned. Hvis dine hænder er trætte af at arbejde ved computeren i lang tid, skal du slutte dig til håndfladerne og meget hurtigt gnide dem mod hinanden, indtil du føler en stærk varme. Gnid derefter dine hænder sammen (som om du vasker dem) og ryst dem med helt afslappede hænder flere gange.

Trin 5

Du kan lave nogle øvelser i bilen, når du er i en trafikprop eller foran et trafiklys. tag fat i rattet med begge hænder og stræk dem fast uden at give slip på rattet. Slap af og gentag igen. Du kom ud af bilen. Læg dine hænder på bagagerummet og skub det hårdt ned. Stå derefter på det ene ben, sæt det andet under kofangeren, og prøv at "løfte" det sammen med maskinen. Gentag bevægelsen med det andet ben.

Trin 6

Om aftenen, mens du sidder foran tv'et, skal du placere dine sokker og hæle sammen. Alternativt løfter du tæerne uden anstrengelse uden at løfte dine hæle fra gulvet, simulere at gå op ad bakke. Gentag øvelsen mindst 60 gange.

Anbefalede: