Hvordan Man Vælger Og Køber Protein

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Og Køber Protein
Hvordan Man Vælger Og Køber Protein

Video: Hvordan Man Vælger Og Køber Protein

Video: Hvordan Man Vælger Og Køber Protein
Video: 3 Top Tips for Picking Whey Protein | Doug Kalman Ph.D. 2024, Kan
Anonim

Protein er et koncentreret protein, der sælges i sportsernæringsbutikker som et kosttilskud. Det er vigtigt for bodybuildere, kraftløftere og endda almindelige amatøratleter at opbygge smukke muskler.

Hvordan man vælger og køber protein
Hvordan man vælger og køber protein

Hvordan man vælger protein

Markedet for sportsernæring repræsenterer det bredeste udvalg af proteiner. Det er ikke umiddelbart muligt at forstå, hvilken der er bedre at købe. Prisen for denne type mad er ikke lille, så du kan ikke begå en fejl, når du vælger. Først skal du beslutte, hvilken type protein du har brug for.

Der er flere typer koncentreret protein. Valleprotein er blevet det mest populære. Den indeholder den største mængde BCAA-aminosyrer. Derudover absorberes det meget let og hurtigt i kroppen og beriger musklerne med de nødvendige næringsstoffer. Valleprotein tages bedst om morgenen og efter træning.

Kasein er et komplekst protein. I kroppen skaber det en ostemasse, der nedbrydes i lang tid. Al denne tid er musklerne beriget med aminosyrer. Det tilrådes at tage kaseinprotein inden sengetid for at give brændstof til musklerne hele natten.

Sojaprotein er fantastisk til folk, der ønsker at tabe sig. Det fjerner kolesterol fra blodet og har også den nødvendige mængde aminosyrer. Men hvis du har tarmproblemer, er denne type protein ikke noget for dig.

Der er også ægprotein, som har den højeste fordøjelighed. Det kaldes perfekt, fordi dets biologiske værdi er meget høj. Prisen er også høj, så ikke alle proteinfirmaer sælger også ægprotein. I Rusland og Ukraine kan du finde dette supplement fra Optimal Nutrition, Dymatize Nutrition og Sci-Fit 100% ægprotein.

Sådan køber du protein

Du kan købe protein i enhver sportsernæringsbutik. Du kan også bestille tillægget online. Med lidt tid kan du finde gode steder, hvor proteinet efter eget valg vil være lidt billigere end i butikken.

Det vigtigste er ikke at spare. Selvfølgelig har ikke alle penge til dyre sportsernæring, men der er ingen mening fra billigt protein. Ofte vinder atleter kun et par pund om en måned med billigt protein.

Vær opmærksom på firmaet. Køb kun proteiner fra kendte producenter, der længe har etableret sig på markedet. Dette kan være Bio Tech, Dymatize Nutrition, Ultimate Nutrition, Optimal Nutrition, Universal Nutrition, Weider osv.

Hvis du ønsker at tabe dig, skal du holde dit protein fri for fedt og kulhydrater.

Anbefalede: