Hvordan Man Vælger Protein Til At Få Muskelmasse

Indholdsfortegnelse:

Hvordan Man Vælger Protein Til At Få Muskelmasse
Hvordan Man Vælger Protein Til At Få Muskelmasse

Video: Hvordan Man Vælger Protein Til At Få Muskelmasse

Video: Hvordan Man Vælger Protein Til At Få Muskelmasse
Video: Sådan bygger du muskelmasse og smider fedt samtidig! 4 tips! 2024, Kan
Anonim

Protein er en byggesten for muskler. Det findes i fødevarer som kød, fisk, hytteost, ost, mælk, æg osv. Men for professionelle bodybuildere og endda amatøratleter er mængden af protein i disse produkter ikke nok til normal muskelvækst. De rådes til at tage protein - koncentreret protein. Hovedopgaven er at vælge den rigtige type sportsernæring til dig selv.

Hvordan man vælger protein til at få muskelmasse
Hvordan man vælger protein til at få muskelmasse

Hvorfor tage protein

For at opbygge muskler har du brug for protein, som du kan få fra almindelig mad. Men mængden af protein i den er begrænset. Desuden fratager varmebehandling mad for et stort antal næringsstoffer.

Sportsernæring, især protein, hjælper en bodybuilder med at få de sporstoffer og vitaminer, der er nødvendige for hans krop.

Protein er let at indtage. Det genopfylder kroppen med aminosyrer og protein, som absorberes perfekt.

Hvordan man vælger et godt muskelopbyggende protein

Der er flere typer proteiner:

- valle (absorberes hurtigt i kroppen)

- kasein (det absorberes i lang tid, derfor er det ideelt til brug inden sengetid, derudover har det en vidunderlig aminosyresammensætning);

- vinder (indeholder ikke kun proteiner, men også kulhydrater).

For at få muskelmasse er en hvilken som helst af de anførte typer proteiner egnede. Hver atlet skal vælge det selv, da nogle mennesker har tendens til at være overvægtige, mens andre tværtimod finder det for svært at gå op i vægt. Så for dem, der har en tendens til hurtigt at gå op i vægt, er det bedre ikke at købe en vinder, da den indeholder en stor mængde kulhydrater. Og for dem, der ikke kan gå op i vægt, anbefales det at tage nøjagtigt protein-kulhydratcocktails.

For at vælge den rigtige sportsernæring skal du være opmærksom på producenten. Fokuser kun på populære mærker, der har bevist sig på markedet, såsom SAN, Optimum Nutrition, BSN, Universal, QNT, Weider, Twinlab, Muscletech.

Det anbefales ikke at spare på protein, hvis det er muligt, skal du vælge en af de dyrere for dig selv.

Ignorer reklamer for enhver form for sportsernæring. Brug lidt tid på at sammenligne sammensætningen af flere proteinblandinger for at finde den perfekte. Læs anmeldelser for dette produkt og anbefalinger fra professionelle bodybuildere.

Køb ikke nye ting, behøver ikke at eksperimentere med dig selv. Vælg en producent, der har været på markedet for sportsernæring i mindst tre år.

Vigtigst er det, husk at indtage protein sammen med korrekt diæt og god motion. Hvis du spiser fastfood og springer gymnastik over, er det usandsynligt, at sportsernæring hjælper dig meget. Et fremragende resultat kan kun opnås ved at bruge maksimal indsats.

Anbefalede: