Øvelser Med Medball

Indholdsfortegnelse:

Øvelser Med Medball
Øvelser Med Medball

Video: Øvelser Med Medball

Video: Øvelser Med Medball
Video: 15 МИНУТ МЕДИЦИНСКОЙ ТРЕНИРОВКИ С МЯЧОМ - ОБЩАЯ ЦЕПЬ 2024, Kan
Anonim

En medicinkugle kaldes en medicinkugle lavet af tæt gummi og med en skridsikker overflade. Det absorberer kraften fra stød og springer ikke ned fra gulvet, så det bruges til fitnessøvelser, som det giver dig mulighed for at diversificere betydeligt og bringe nyhed til dem.

Øvelser med medball
Øvelser med medball

Arbejde med en medicinkugle

Inde i medicinkuglen er der savsmuld, sand, gel eller andet tungt materiale. At arbejde med det giver dig mulighed for at udarbejde alle de vigtigste muskelgrupper i en sparsom tilstand. Medball kan bruges både til vægttab og til generel sundhedsforbedring såvel som til at få muskelmasse. Grundlaget for træning med det er undersøgelse og omhyggelig belastning af ledbånd og muskler, derfor bruges medball ofte til postoperativ rehabilitering af svækkede patienter.

Professionelle atleter kan godt lide at træne med medbold under vejledning af sportslæger, da det gør det muligt at regulere belastningen tydeligt.

Medball er også populært ved sygdomme i bevægeapparatet såvel som blandt aktive ældre, der med sin hjælp udvikler led og giver deres slappe muskler en tilstrækkelig belastning. I fitness kaldes træning med en medicinkugle funktionel træning, da medicinkuglens form ikke kun styrker alle muskelgrupper, der er involveret i bevægelser af arme og ben, men også giver leddene mulighed for at arbejde fuldt ud uden at strække ledbånd under træning.

Øvelser med medball

Før du starter øvelsen, skal du varme alle musklerne op. Efter en kort opvarmning skal du sidde på gulvet med dine ben bøjet under dig og hvile din bagdel på dine hæle. Tag medicinkuglen i dine hænder, ret din ryg helt ud og læg dine hævede arme med medicinkuglen bag den. Begynd derefter at bringe skulderbladene glat sammen, løft dine arme så højt som muligt. På samme tid skal du holde ryggen lige og ikke bøje sig fremad. Øvelsen udføres 10 til 20 gange.

For at øge din følelsesmæssige tone kan du medtage energisk musik eller dyreliv lyde under din træning.

En anden medball-øvelse udføres også mens du sidder. Stræk armene bøjede ved albuerne med en medicinkugle foran dig, pakk dem bag dit hoved og prøv at nå din ryg med dem. Når det er gjort korrekt, vil triceps spændes let. Tag derefter medballen i den samme position med den ene hånd og stræk den langt frem og placer den anden hånd så langt som muligt bag ryggen parallelt med gulvet. Saml dem derefter foran og skift hændernes position.

Stå med den ene fod på knæet, og ret den anden og tag den til siden. Ret dine arme foran dig med en medicinkugle og løft dem over dit hoved. Bøj derefter din krop og dine hænder til det bortførte ben, bøj dig ned til det så lavt som muligt og efter det - i den modsatte retning.

Anbefalede: