Sådan Udføres øvelser Med En Skulderudvidelse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udføres øvelser Med En Skulderudvidelse
Sådan Udføres øvelser Med En Skulderudvidelse

Video: Sådan Udføres øvelser Med En Skulderudvidelse

Video: Knasende skulder - træn smerterne væk med 3 øvelser 2022, December
Anonim

At udvikle din krop er et naturligt behov og endda en pligt for enhver person. Det er godt, når en aktiv livsstil og alsidige hobbyer bidrager til dette. Men hvis der kun tildeles 1 time om dagen til fysisk aktivitet på grund af beskæftigelse, er det nødvendigt at bruge en slags simulator. For eksempel et skulderbånd.

Sådan udføres øvelser med en skulderudvidelse
Sådan udføres øvelser med en skulderudvidelse

Instruktioner

Trin 1

Dette projektil ligner to ringe forbundet med fjedre. Normalt bruges ekspanderen til at træne biceps. Men dette udstyr er ikke mindre effektivt til at udvikle musklerne i nakke, torso og ben.

Trin 2

Efter at have taget sig af spørgsmålet om, hvordan man håndterer en skulderudvidelse, skal du omhyggeligt studere simulatoren. Der findes flere fjedre, som skaber modstand og øger belastningen på musklerne. For utrænede mennesker er det bedre at bruge en ekspander efter fjernelse af flere fjedre. Når kroppen udvikler sig, er det nødvendigt at bringe dem tilbage.

Trin 3

Start øvelser med en skulderudvidelse med minimale sæt. Først ser det ud til, at belastningen er meget lille på grund af projektilet. Men efter træning kan overanstrengelse blive til en bivirkning i form af ondt i halsen. Det er meget uønsket at bringe dig udmattet, ellers reduceres hele punktet med fysisk aktivitet til nul.

Trin 4

Glatte bevægelser fortæller dig, hvordan du arbejder med en skulderudvidelse uden at skade dit helbred. Når du strækker fjedrene, skal du sørge for, at de muskler, der skal udvikles, er spændte. I dette tilfælde skal arme eller ben, der holder projektilet, udføre monotone og langsomme strækninger og vender tilbage. Hårde, hektiske, hektiske kropsbevægelser kan strække musklerne og har ingen fordel.

Trin 5

Det er takket være den ensformige belastning på de samme muskler, at det giver, at skulderudvideren er det bedste udstyr til træning derhjemme. Ved hjælp af dette projektil kan du ikke kun lave daglige øvelser eller gymnastik, men også pumpe muskler alvorligt eller bare holde din krop i god form.

Trin 6

Start øvelser med en skulderekspander fra overkroppen. Til dette er det bedre for piger at trimme neglene, ellers graver de i håndfladerne. Når du griber fat i projektilringene med dine hænder, når du ånder ud, skal du langsomt sprede dem på brysthøjde, indtil albuerne er rettet. Ved indånding skal du glat returnere dine hænder til deres tidligere niveau. På samme måde kan du strække ekspanderfjedrene ved at placere udstyret bag nakken og pege håndfladerne bøjet mod albuerne opad.

Trin 7

Det er meget vigtigt at overvåge din vejrtrækning under træning - det skal ikke komme ud af bevægelsesrytmen. Når du har mestret projektilet med dine hænder, kan du gå videre til benøvelser.

Trin 8

I starten, mens du ligger på ryggen, kan du blot strække ekspanderen til siderne og sætte ringene på anklene. Når du er vant til modstanden, skal du begynde at pumpe dine mavemuskler og indre lår med denne skal. Under alle omstændigheder vil ekspanderen være meget nyttig for både mænd og kvinder.

Populær af emne.