Sådan Pumpes Triceps

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Triceps
Sådan Pumpes Triceps

Video: Sådan Pumpes Triceps

Video: Sådan Pumpes Triceps
Video: Sådan vokser dine arme 2.5 cm på én træning! | De bedste øvelser til biceps og triceps! 2024, Kan
Anonim

Store hænder er enhver mands drøm. Men ikke alle ved, at armens masse er tres procent af triceps-massen. Triceps er meget lettere at træne end biceps. For at svinge triceps er et par grundlæggende øvelser nok, det vigtigste er at gøre dem korrekt.

For at svinge triceps er et par grundlæggende øvelser nok, det vigtigste er at gøre dem korrekt
For at svinge triceps er et par grundlæggende øvelser nok, det vigtigste er at gøre dem korrekt

Er det nødvendigt

medlemskab af gymnastiksalen

Instruktioner

Trin 1

Lav tricepsøvelser, når du har arbejdet dine brystmuskler. Når du arbejder på brystmusklerne, er triceps en muskelgruppe, der udsættes for sekundær stress. For at øge belastningen på triceps ved bænkpresning skal du tage stangen med et smalt greb, i dette tilfælde vil halvfjerds procent af belastningen være på triceps.

Trin 2

Gør E-Z pressen bag dit hoved. Lig på en bænk med håndfladerne nede. Tag en vægtstang op, pakk den bag dit hoved, bøj albuerne. Bøj dine albuer langsomt og bøj lige så langsomt tilbage. Lav fire sæt med ti reps.

Trin 3

Gør E-Z pressen bag dit hoved. Lig på en bænk med håndfladerne nede. Tag en vægtstang op, pakk den bag dit hoved, bøj albuerne. Bøj langsomt dine albuer og bøj dig lige langsomt tilbage. Lav fire sæt med ti reps.

Trin 4

Placer dit knæ på en skrå bænk, og bøj dig, helst foran et spejl. Tag en håndvægt i dine hænder, bøj armen mod albuen, den anden læner sig på bænken. Ret din arm med en skarp bevægelse, sænk den langsomt til sin oprindelige position. Gentag øvelsen i fem sæt med ti gentagelser.

Anbefalede: