Sådan øges Fodens Vrist

Indholdsfortegnelse:

Sådan øges Fodens Vrist
Sådan øges Fodens Vrist

Video: Sådan øges Fodens Vrist

Video: Selvmassage af fødderne. Sådan masseres fødder, ben derhjemme. 2022, December
Anonim

Lav vrist kan være medfødt eller erhvervet, og det kan også indikere problemer med strukturen af ​​denne del af kroppen. Når man træner på dans, prøver mange forgæves i det mindste visuelt at øge stigningen, men for virkelige resultater er der flere effektive øvelser.

Sådan øges fodens vrist
Sådan øges fodens vrist

Instruktioner

Trin 1

Gå på en hård overflade på tæerne i 5-7 minutter hver dag. Musklerne får meget mere stress og begynder at strække sig. Vær ikke doven. Regelmæssig træning er nøglen til succes.

Trin 2

Gå skiftevis på ydersiden og indersiden af ​​foden. Fysiskundervisning i skolen var ikke forgæves - nu ved du, hvordan man gør mange øvelser for at styrke foden. De vil også hjælpe med at øge hendes lift. Øvelsen skal også udføres på en hård overflade dagligt i mindst 5 minutter.

Trin 3

Tag en blyant. Sid i sofaen med en blyant eller pen på gulvet ved siden af ​​den. Grib og løft blyanten med tæerne på den ene fod uden at hjælpe den anden.

Trin 4

Lav fodmassage - alene eller hos en specialist. Den anden mulighed er bedre, fordi udviklingen af ​​fodens muskler bliver mere professionel og derfor mere effektiv.

Trin 5

Rul flaskerne. Tag to glasflasker, sæt dig ned, læg dine fødder på dem og rul dem på gulvet med bare dine fødder. Indstillingen er sværere - at stå nær væggen, hvile hænderne på den, stå på to flasker og rulle dem allerede i stående stilling. En stol kan bruges som støtte.

Trin 6

Træk dine sokker. Konstant og i enhver praktisk situation. Tag dine sko af og træk forsigtigt tæerne fremad. Gør dette hjemme, på arbejdet og i skolen. Kun konsistens giver effekt.

Trin 7

Placer dit ben på hovedet på bænken, stræk det ud, støtt dig selv med al din vægt og begynd at strække. Samtidig strækker tåen sig fremad. Fortsæt langsomt og forsigtigt for ikke ved et uheld at beskadige ledbåndene.

Trin 8

Brug ortopædiske indlægssåler. Specielle indlægssåler har en anatomisk form på foden. Find den der er behagelig for dig i den ortopædiske butik ved hjælp af sælgere, brug mindst tre timer om dagen.

Populær af emne.