Vægtet Træning Hjemme: Lunger Og Squats

Indholdsfortegnelse:

Vægtet Træning Hjemme: Lunger Og Squats
Vægtet Træning Hjemme: Lunger Og Squats
Video: Vægtet Træning Hjemme: Lunger Og Squats
Video: Squats u0026 Lunges | 10 min | 2023, Februar
Anonim

Det er under træning i fitnessklubber, at instruktører overvejer undervisningen, så de, der træner konstant, vil være interesserede, og begyndere ikke bliver bagud. Og hvad med dem, der træner derhjemme, hvis de grundlæggende øvelser allerede er mestret og trætte? Eller hvis du lige er begyndt at træne, men ikke er glad for at udføre almindelige bevægelser for alle? Løsningen er enkel: lav dine sædvanlige øvelser, men brug sportsudstyr.

Vægtet træning hjemme: lunger og squats
Vægtet træning hjemme: lunger og squats

Instruktioner

Trin 1

Omvendt lunges

Stå på platformen. Tag et bredt skridt tilbage med din venstre fod og læg den på tæerne. Sænk dig ned, så dit højre lår er parallelt med gulvet. Sørg for, at vinklen ved knæet på højre ben er lige, og at knæet ikke går ud over tåen. Gå derefter op til trin igen. Omvendt lunge med din højre fod. Gentag øvelsen 15-20 gange. Hvad skal jeg udskifte? Du kan komme ud på gulvet eller på en lav afføring.

Trin 2

Lunger med skråninger

Stå på platformen. Træd din venstre fod frem. Bøj dit venstre knæ, sænk dig ned. Overfør din kropsvægt til dit venstre ben. Ret den derefter ud, og bøj den fremad, mens du svinger dit højre ben op. Sænk dit ben ned til trin og vend tilbage til lungestilling. Gentag bevægelserne 10-12 gange, og skift derefter ben. Hvad skal jeg udskifte? Placer din rygfod på en stol.

Trin 3

Squats

Stå på platformen, tag et bredt skridt med din højre fod til siden. Det venstre ben forbliver forhøjet. Kropsvægten fordeles jævnt mellem benene. Når du indånder, trækker du bagdelen ned, sænk dig selv ned. Sørg for, at vinklen på knæene er stump eller højre. Når du ånder ud, skal du rette dig op. Udfør 10-15 squats, og placer derefter din højre fod på platformen. Gentag øvelsen. Hvad skal jeg udskifte? En skammel, en tyk bog.

Populær af emne.