Sådan Arbejder Du En Vægtet Presse

Indholdsfortegnelse:

Sådan Arbejder Du En Vægtet Presse
Sådan Arbejder Du En Vægtet Presse

Video: Sådan Arbejder Du En Vægtet Presse

Video: Sådan Arbejder Du En Vægtet Presse
Video: TOP 5 KILLER Øvelser for mave med medicinbolde 2024, April
Anonim

Som regel drømmer en ung mand, der begynder at spille sportsgrene, seks terninger på maven, hvilket tydeligt viser andre, hvor meget tid og kræfter han bruger på at arbejde på sig selv. For at et sådant resultat ikke skal længe, er det værd at tilføje vægte til maveøvelserne.

Sådan arbejder du en vægtet presse
Sådan arbejder du en vægtet presse

Faktisk forudsat at den korrekte tilgang til motion og en afbalanceret diæt, der sigter mod at forbrænde fedt og øge muskelmasse, er det ikke særlig svært for en mand at opbygge en nødpresse. En meget vanskeligere opgave står over for dem, der for enhver pris er fast besluttet på at opretholde det opnåede resultat i lang tid. For at gøre dette kan du bruge vægte, når du laver maveøvelser.

Træning af rectus abdominis muskel med vægte

For at kvalitativt udarbejde den nedre presse, som det er noget sværere for de fleste at pumpe op end den øverste, er en øvelse som at løfte ben med vægte fra en tilbøjelig position effektiv. For at gøre dette skal du bruge vægten på dine skinner eller fastgøre kabler til dem for at skabe mere belastning og derefter ligge på en skrå bænk, så dit hoved er over dine hofter. Løft dine ben bøjet ved knæene, og prøv at bringe dem tættere på albuerne; gør gentagelser, indtil en brændende fornemmelse i musklerne vises. Udfør flere tilgange med pauser imellem ikke mere end 2 minutter.

En indirekte øvelse på pressen, som dog bidrager til dens fremragende undersøgelse, er squat med vægtstangen hævet over hovedet. Når du finpudser det til perfektion, vil din abs være bunnsolid.

Når du bruger specielt vægtudstyr til dine presseøvelser - håndvægte, benvægte, en løftemaskine - stop ikke med en enkelt vægt. Hvis dit mål er smukke, lindring og tætte muskler, bør belastningen på pressen gradvist øges, fordi en persons muskler har tendens til at vænne sig til det og stoppe med at vokse.

Hvordan man arbejder med vægter de laterale mavemuskler

Bemærk, at inden du bruger vægte til at udarbejde de laterale abdominale muskler, skal du udføre udviklingsøvelser uden det. Faktum er, at først skal du slippe af med fedtaflejringer i dette område, og først derefter kan du begynde at "vokse" pressens laterale muskler: kun i dette tilfælde vil deres øgede volumen se æstetisk tiltalende ud.

En af de grundlæggende øvelser for disse muskler er at bøje sig til siden med håndvægte fastspændt i hånden og såret bag hovedet. Lyt ikke til dem, der anbefaler at tage håndvægte i hver hånd for at øge belastningen - tværtimod afbalancerer dette belastningen på begge laterale muskler og reducerer samtidig effektiviteten af denne øvelse. Lav 10-20 reps i hver retning i 3-4 sæt.

Du bør ikke indlæse mavemusklerne oftere end 3-4 gange om ugen. Hvis dit mål er at få en smuk lettelse, skal du huske, at musklerne skal have tid til at komme sig efter en træning for at vokse. Dette tager cirka to dage. Arbejd i dette tempo, og om et par måneder vil du bemærke beundrende blikke hos piger og misundelige blik hos mænd, der vender mod dig.

Anbefalede: