Sådan Sidder Du På Shapagat

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du På Shapagat
Sådan Sidder Du På Shapagat

Video: Sådan Sidder Du På Shapagat

Video: Sådan Sidder Du På Shapagat
Video: Hvordan man genstarter sin Fivem Server på Fjerensskrivebord 2024, Kan
Anonim

Nogen kan gøre garnet næsten uden anstrengelse, men for nogle er det ægte pine og smerte, mange tror, at de simpelthen aldrig vil være i stand til at gøre det. Tvivl er forgæves: evnen til at gøre garn afhænger af strækning - elastik i dine muskler, og dette er, som de siger, en rentabel forretning. Inden for en uge eller to bliver du nødt til at lave et sæt øvelser, der gradvist strækker musklerne. Træne regelmæssigt 3-4 gange om ugen.

Hvordan man sidder på Shapagat
Hvordan man sidder på Shapagat

Instruktioner

Trin 1

Tag et stativ med en højde på 30-40 cm. Gå på knæene, bøj det ene ben ved knæet i en vinkel på 90 grader, og placer det foran dig på et stativ, og hvil dine fødder godt på det. Spred dine skuldre, læg dine hænder på knæet udstrakt fremad. Begynd at bevæge det andet ben lidt bagud, inden du føler smerte. Fix i denne position i 30-60 sekunder. Lav 10 af disse sæt til venstre og højre ben. Gradvist øges vinklen mellem dine ben med hver session. Ideelt set skal det være 180 grader.

Trin 2

Gå på knæene i startpositionen. Træk det ene ben fremad, ret det ved knæet og læg det på et stativ. Flyt dig væk fra stativet, så kun din fod hviler på den. Vinklen mellem benene skal være 90 grader. Begynd at læne dig fremad mod foden, og prøv ikke at bøje det ved knæet, indtil hovedet rører ved det. Hold denne position i 30-60 sekunder. Skift dit ben. Lav 10 af disse sæt til hvert ben.

Trin 3

Sid lige op, spred dine ben så bredt som muligt og læn dig mod gulvet, og prøv at røre ved ham med brystet. Bøj ikke dine knæ. Lås denne stilling fast i 30-60 sekunder. Gentag øvelsen 20 gange.

Trin 4

Stræk musklerne i 1-2 uger, så prøv i slutningen af sessionen, når musklerne er godt strakt og opvarmet, at sidde på en split. Hold dine skuldre lige, vend ikke din torso til siderne. Gå først på knæene, stræk det ene ben fremad og forsøg langsomt at strække det andet tilbage. Støt dig selv med dine hænder på gulvet. Hvis det ikke virker med det samme, skal du fortsætte med at udføre muskeltræningsøvelser. Efter et stykke tid skal du prøve igen, så får du succes!

Anbefalede: