Sådan Sidder Du På En Sænket Garn

Indholdsfortegnelse:

Sådan Sidder Du På En Sænket Garn
Sådan Sidder Du På En Sænket Garn

Video: Sådan Sidder Du På En Sænket Garn

Video: Sådan Sidder Du På En Sænket Garn
Video: Sådan sidder du i en korrekt siddestilling 2023, Marts
Anonim

En hængende garn er meget sværere at udføre end en tværgående. Til dette skal atleten have stærke ben, fremragende strækning. Hvis atleten allerede sidder på krydsgarnet, er et par måneder nok for ham til at komplicere øvelsen uden at skade musklerne.

Hængende garn
Hængende garn

For at sidde på en sænket garn skal du ikke kun have god strækning, men også stærke ben. Derudover vil koordinering og evnen til at indstille sig på en vanskelig øvelse være til nytte. Udefra ser det ud til, at alt er så simpelt - du sidder på en snor mellem to stole og smiler. Faktisk udsættes musklerne for alvorlig stress, som du skal forberede dig ordentligt på.

Trin et - lær at sidde på et tværgående garn

Det første skridt er at lære at sidde på et tværgående garn. Der er mange teknikker til dette. Det vigtigste er at trække vejret i strubehovedet, hvilket gør det muligt for musklerne at slappe af og hurtigt mætte dem med ilt.

Før du sidder på garnet, skal du varme lidt op, udføre flere forberedende øvelser, der sigter mod at strække de muskler, der vil være involveret i den tværgående garn.

Trin to - forbedre strækningen

Så du kan sidde på krydsegarnet. Nu skal du forbedre strækningen for at opnå sag mellem de to parallelle understøtninger. For at gøre dette lægger vi under strækningstræning overflader under hvert ben (det er muligt under det ene ben), hvilket giver os mulighed for at øge strækningsamplituden.

For det første er det nødvendigt at underlægge lave overflader og gradvist øge højden med en centimeter. Som et resultat skal du sikre dig, at du sidder på et tværgående garn og placerer dine fødder på overfladen og står mindst 5 cm over gulvet. Jo højere overflader, jo bedre.

Trin tre - gør dine ben stærkere

For at sidde på en sænket garn uden at skade kroppen, skal du have stærke ben. For at gøre dette bliver du ofte nødt til at sidde på huk, springe, løbe 2-3 kilometer, udføre "cykel" -øvelsen (mens du ligger på ryggen, roterer vi vores ben og efterligner cykling).

En god øvelse ruller fra fod til fod i halve opdelinger. Sådan trænes det indre lår, bagdel. Det er vigtigt, at alle øvelser er dynamiske. Afslut hver styrke træning med strækøvelser for at forhindre muskelbelastning.

At øve med en boksesæk, som du skal slå med fødderne på, er meget velegnet. Men denne lektion er tilgængelig for dem, der i det mindste har lidt kendskab til strejke-teknikken. Under påvirkningen stiger benene til forskellige højder, løftningsniveauet øges gradvist. At sparke posen efter træning for at øge benstyrken er særlig effektiv.

Vi sætter os ned på en sænket garn

Før du sætter dig ned på en sænket garn, skal du lave en lang opvarmning. Først når du roligt sidder på et tværgående garn, varmer op alle musklerne, kan du begynde at komplicere øvelsen.

Først skal du læne dig på noget med dine hænder. I dette tilfælde placeres fødderne på overfladen på en sådan måde, at sokkerne ser op, og hovedvægten, når den hænger, går til lyske- og glutealmusklerne. Under ingen omstændigheder skal hovedbelastningen overføres til knæene, da de kan blive skadet.

Efter prøveøvelser med dine hænder hvilende på en bar eller stol, kan du prøve at sidde med dine hænder fjernet fra støtten. Se din vejrtrækning. Det skal være over strubehovedet og fladt. Musklerne er ikke spændte på samme tid.

Populær af emne.