Sådan Udføres Push-ups Med En Arm

Indholdsfortegnelse:

Sådan Udføres Push-ups Med En Arm
Sådan Udføres Push-ups Med En Arm

Video: Sådan Udføres Push-ups Med En Arm

Video: Sådan Udføres Push-ups Med En Arm
Video: 5 ЛУЧШИХ отжиманий, чтобы получить большие руки 2023, Oktober
Anonim

Sværhedsgraden ved push-ups med en arm vurderes som høj. For begyndere er det bedre ikke at foretage en sådan øvelse, fordi det er nødvendigt med perfekt udviklede kropsmuskler for at gennemføre den. Enarms push-ups træner hele skulderbæltet og alle brystmusklerne. Ved push-ups er kun den ene halvdel af kroppen involveret, og derfor skal du ikke kun have udviklet muskler, men også en fremragende følelse af balance for at udføre det.

Sådan foretages push-ups med en arm
Sådan foretages push-ups med en arm

Instruktioner

Trin 1

Før du kan begynde at lære at lave enarms-push-ups, skal du mestre de to-arm-push-ups perfekt. Træn musklerne i dine arme, bryst, skuldre og abs. Først skal du sørge for, at du kan lave push-ups med to arme i den klassiske version mindst halvtreds gange.

Trin 2

Komplicer nu push-up-stilen lidt, lær at push-ups med et smalt sæt arme. I dette tilfælde skal begge hænderes tommelfingre og langfingre røre hinanden.

Trin 3

Start med at mestre push-ups med bred arm. Spred dine arme ud til siderne så bredt som muligt og gør push-ups. Hvis du kan udføre halvtreds push-ups, skal du gå videre til næste trin i din træning.

Trin 4

Start med at skubbe op med dine ben over dit hoved. Find en bænk eller sofa i dit hjem. I denne position har arme, pecs og skuldre en meget større belastning.

Trin 5

Master bounce push-ups. En variation af denne øvelse er en klapp-push-up. Øvelsen er ret vanskelig, hvis du var i stand til at mestre den, kan du gå videre til push-ups på den ene hånd.

Trin 6

For at udføre en en-arm push-up skal du rette din krop og holde den på din udstrakte arm og tæer. Find balance, din krop bør ikke ryste eller vippes. For at gøre det lettere at opretholde balance i denne position skal du flytte det andet ben lidt til siden. Læg den anden hånd bag ryggen, peg fingrene på den hånd, som du holder fremad. Ret dit blik mod gulvet.

Trin 7

Begynd nu at sænke dig langsomt ned på den ene hånd. Når du sænker dig selv 10-15 cm, skal du fryse i denne position et stykke tid. Skub derefter op, vend tilbage til startpositionen. Lav nogle reps.

Trin 8

Skift hånd. Læg nu din anden hånd bag ryggen og flyt dit andet ben til siden. Gør alt det samme - sænk dig selv 10-15 cm, fix din krop på dette tidspunkt, skub derefter op fra gulvet og vend tilbage til startpositionen.

Trin 9

Hvis det er svært for dig at opretholde balance under push-ups, skal du placere din hånd ikke bag ryggen, men læg den på din hofte - dette hjælper dig.

Anbefalede: