Hvor Spiller Ronaldo

Indholdsfortegnelse:

Hvor Spiller Ronaldo
Hvor Spiller Ronaldo
Anonim

Navnet Ronaldo i dag er næsten et husstandsnavn, det er en af de mest succesrige spillere i verdensfodboldens historie, den lyseste karismatiske scorer, der ikke kun er kendt for smukke mål, men også for kontrakter på flere millioner dollars.

Hvor spiller Ronaldo
Hvor spiller Ronaldo

Fodboldstjerne

Cristiano Ronaldo er anerkendt som en af vores tids lyseste fodboldstjerner såvel som den dyreste transfer i fodboldhistorie. Denne unikke fodboldspiller spiller for Real Madrid såvel som for det portugisiske landshold, hvor han allerede er blevet topscorer i landsholdets historie.

Cristiano anerkendes af eksperter som en alsidig og teknisk spiller, der kan gøre næsten alt på banen, og hans skud er lige så selvsikker og konsekvent nøjagtig fra begge fødder. Ikke desto mindre scorer han ofte med hovedet, han gør det også fremragende.

Ronaldo er ikke kun en succesrig fodboldspiller, men også en ægte macho, socialite og verdensstjerne. Han har nogle af de dyreste kontrakter med mandlige modeller i modehistorien.

Ronaldo har også en ejendommelig teknik med en usædvanlig bane, ved hjælp af hvilken han perfekt scorer gratis bolde. Derudover forbliver hans fysiske kondition fremragende, han er hurtig, vedvarende og overgår perfekt sine rivaler.

Den uopnåelige fighter

I løbet af sin karriere blev Ronaldo tildelt mange gange ved en række mesterskaber og priser, som han modtog sådan berømmelse og velfortjent anerkendelse. Han blev den bedste i Europamesterskabet i 2004, blev senere mester i den engelske Premier League samt den bedste unge spiller i sæsonerne 2006-2007 og 2008-2009. Deltog i Champions League-finalen, hvor hans klub - da han spillede for Manchester United - vandt.

Ronaldo modtog Gold Boots to gange. Det var han, der blev anerkendt af UEFA 2008 som den bedste spiller, han modtog den prestigefyldte Ballon d'Or i Europa og blev årets FIFA-spiller, der taler om hans præstationer på verdensplan. I januar 2014 modtog han igen Ballon d'Or og blev igen den bedste.

Karriere

Ronaldos karriere har udviklet sig hurtigt, trænere og mentorer er oprigtige overbeviste om, at talentet fra en fodboldspiller tildeles ham ovenfra. Hans karriere begyndte med Benfica, efter at have gået rundt i mindre kendte klubber blev han bemærket, og efter et års aktive spil kom han ind i Sporting Lissabon. Det var der, den berømte Sir Alex Ferguson så ham, spillet af den unge angriber imponerede mesteren og hans anklager, som Sporting slog to gange. Efter de sejrende kampe insisterede Ferguson på at købe Ronaldo, en talentfuld fodboldspiller blev underskrevet med Manchester United.

Sir Alexander Chapman Ferguson har været træner og mentor for Manchester United i mange år, han er en af de mest respekterede mennesker i fodboldverdenen, der sluttede sin karriere i 2013.

Ronaldo arbejdede med Manchester United i lang tid og med succes - indtil sommeren 2009, hvor den dyreste kontrakt i fodboldhistorien blev underskrevet: Ronaldo flyttede til Real Madrid, hvor han spiller den dag i dag.

Anbefalede: