Hvor Beckham Spiller

Indholdsfortegnelse:

Hvor Beckham Spiller
Hvor Beckham Spiller

Video: Hvor Beckham Spiller

Video: Hvor Beckham Spiller
Video: The Road Trip with David Beckham & Kevin Hart - H&M Modern Essentials 2023, Oktober
Anonim

I maj 2013 meddelte den tidligere Manchester United-midtbanespiller og Englands kaptajn, den 37-årige David Beckham, at han trak sig tilbage som professionel spiller. Hvad chokerede millioner af fans, der elsker og husker ham i form af Real Madrid, Milan og PSG. De fleste fans tror stadig ikke på afgangen for det flerårige idol og fortsætter med at vente på Bex på stadionerne.

Fodboldstjernen David Beckham er nu afhængig af andre spil
Fodboldstjernen David Beckham er nu afhængig af andre spil

Hvor er Beckhams hus?

Hvor er personens hjem? Svarene kan være forskellige: hvor han blev født, bor sammen med sin familie eller arbejder. En professionel atletes hjem er normalt placeret det samme sted, hvor han i øjeblikket spiller, og skifter sammen med flytning fra en klub til en anden.

Championen i fire lande på én gang (England, Spanien, USA, Frankrig) David Beckham er ingen undtagelse. Indfødte i London begyndte sin fodboldkarriere kl. 14, underskrev sin første kontrakt med Manchester-akademiet og flyttede fra Englands geografiske hovedstad til den industrielle. I Manchester spillede Beckham indtil 2003 og erstattede ham med hovedstaden i Spanien, Madrid og United klubben for et langt større antal titler og stjerner vundet med Real Madrid.

Den næste by, hvor Beckham-familien begyndte at bo, var hovedstaden i Californien, hvor fodboldspilleren flyttede til en klub ved navn Los Angeles Galaxy i 2007. Men i "Galaxy" blev han ikke, gik snart til Italien for at erobre hovedstaden i Haute Couture Milan. Og samtidig den lokale klub med samme navn.

Fra januar til maj 2013 beundrede den store Beckham-familie fra vinduerne i deres nye hjem hovedstaden i Frankrig, Paris, og hovedets arbejdssted var verdensmester i Paris Saint-Germain. Og kun efter at have sagt det til fodbold, partnere, trænere og fans "Farvel!" Valgte David og hans kone Victoria hovedstaden til deres bopæl, måske kun for strande og feriestedets rekreation. Det hedder Miami og ligger i den nordamerikanske delstat Florida.

I løbet af sin spillekarriere spillede David Beckham 540 kampe for seks professionelle klubhold og scorede 97 mål i dem. Han har også 115 kampe og 17 mål i form af det engelske landshold.

Det er tid til at spille. Men ikke fodbold

Efter at være færdig med at skyde frikast og give assists til partnere, stoppede Beckham tydeligvis ikke med at spille. Det er bare, at han ikke spiller sine nye spil på stadioner. Og nu er David ikke klædt i en fodbolduniform, men i en civildragt af en beregner og succesrig forretningsmand.

Listen over sådanne kommercielle spil med Beckhams deltagelse er ret omfattende. Den første er købet af $ 25 millioner af rettighederne til at oprette et stærkt europæisk fodboldhold i Miami inden 2017 og opbygge en arena, der er stor nok til USA til 25 tusind tilskuere.

Det andet spil er optræden i butikker med store udgaver af selvbiografiske bøger "Both Feet on the Ground" og "David Beckham". Dette inkluderer også adskillige film- og tv-projekter med deltagelse af en fodboldspiller, der længe har etableret sig som en helt fotogen skuespiller. Forresten er de fleste bånd dedikeret til din yndlingsfodbold. Blandt dem for eksempel "Coach", "Spil som Beckham", "Goal!", "Real Madrid", "Class 92" og andre.

Spil nummer 3 for David er at deltage i forskellige reklameprojekter, der bringer stjernefamilien ikke kun glæde og popularitet, men også penge. Du kan f.eks. Huske videoen, hvor David fortolker Beethovens "Ode to Joy", der dygtigt kombinerer fodbold og klassisk musik. Ambassadøren for fodbold i Kina er ret sikker på at reklamere for et stort netværk af amerikanske kasinoer i Asien. Heldigvis er spil i Macau og Singapore stadig tilladt.

Det var helt sikkert ikke uden fradrag for spillerens tegnebog og fra skaberne af computerspillet "Hjælp Beckham Bliv klar." Hun er populær blandt dem, der kan lide at spille "som Beckham" udelukkende hjemme.

Spil som Beckham

Et andet spil, som ikke kun David, men også hans familie nu lykkeligt mestrer, er kommunikation mellem far og fire børn. Han nyder især at lege med sin datter Harper. Med hensyn til sønnerne fulgte Brooklyn og Romeo tydeligt i Beckham Sr.'s fodspor og var aktivt involveret i fodbold. Og hvis den 15-årige Brooklyn også underskrev en kontrakt med Manchester United-akademiet, begyndte den 11-årige Romeo at træne i London Arsenal.

Beckham kunne godt lide at deltage i tv-showet. I en sådan, kaldet Late Night med Jimmy Fallon, spillede den tidligere fodboldspiller sammen med værten i en variation af russisk roulette. Sandt nok var der i stedet for en revolver og en patron 12 kyllingæg i studietromlen, hvoraf en tredjedel viste sig at være rå. Ifølge reglerne måtte spillerne skiftevis ramme dem på hovedet, indtil en af dem smadrede den rå. Beckham viste sig at være sådan en "heldig" …

Anbefalede: