Sådan Får Du Faste Balder Med Lektier

Indholdsfortegnelse:

Sådan Får Du Faste Balder Med Lektier
Sådan Får Du Faste Balder Med Lektier

Video: Sådan Får Du Faste Balder Med Lektier

Video: Sådan Får Du Faste Balder Med Lektier
Video: Morgengymnastikken: Faste baller - Del 1 | DR3 2024, April
Anonim

Et sæt øvelser og nyttige anbefalinger fra specialister hjælper dig med at opnå tonede og elastiske balder på kort tid. Du kan gøre det uden at forlade dit hjem. Den eneste betingelse er høj kvalitet og regelmæssig træning.

Sådan får du faste balder med lektier
Sådan får du faste balder med lektier

Instruktioner

Trin 1

For at opnå et godt resultat skal du udføre et sæt øvelser systematisk. Det betyder, at uanset graden af beskæftigelse og humør, skal du finde tid til træning. Efter en måneds regelmæssig træning vil det være muligt at evaluere resultatet. Din bagdel bliver fastere og strammere.

Trin 2

Under træning skal du give musklerne lidt hvile og strække dem lidt. Der er specielle øvelser til dette. Sid på gulvet med fødderne fra hinanden. Læn din krop fremad og prøv at nå ud med armene så langt som muligt. Lås i denne position i 3-5 sekunder. Gå tilbage til den oprindelige position. Bemærk: Når du udfører denne øvelse, skal du ikke rive skinkerne af gulvoverfladen.

Trin 3

Bensvingninger betragtes som den mest effektive øvelse for bagdelene. Tag startpositionen. Gå på knæ med bøjede albuer. Hold hovedet lige uden at smide det tilbage eller vippe det. Bøj dit højre ben ved knæet i en vinkel på 90 grader og løft det op så meget som muligt. Sørg for, at din fod er parallel med gulvet. Gå gradvist tilbage til startpositionen. Gentag øvelsen på det andet ben. Prøv at holde ryggen så afslappet som muligt, når du udfører gyngene. Gentag øvelsen 15-20 gange på hvert ben.

Trin 4

Kom på alle fire. Bøj dine arme ved albuerne og hvil på gulvets overflade. Træk højre ben tilbage, venstre ben bøjet ved knæet. Træk sokken mod dig for at skabe spænding bag på dine lår. Udfør skarpe gynger med dit ben, indtil det stopper, og pump ved slutpunktet. Højre ben skal altid forblive suspenderet. Hvis denne øvelse er vanskelig, skal du sænke dit ben i 2-3 sekunder og derefter genoptage pumpen igen. Gentag øvelsen på venstre ben. Denne teknik styrker lægmusklerne og strammer hele baldernes overflade.

Trin 5

Lig på en plan overflade. Placer dine hænder langs kroppen. Spred dine ben let til siderne, bøj i knæene. Bemærk, at fødderne skal være helt flade på overfladen. Løft dit bækken så højt som muligt. I dette tilfælde bør fødder, skulderblade og skuldre ikke komme af gulvoverfladen. Bring dine knæ sammen. Stram skinkerne og benene så meget som muligt, så du føler let varme og muskelarbejde. Lås i denne position i 3-5 sekunder. Sænk langsomt dit bækken ned til dets oprindelige position. Lav øvelsen 20-30 gange.

Anbefalede: