Sådan Opnås Faste Bryster

Indholdsfortegnelse:

Sådan Opnås Faste Bryster
Sådan Opnås Faste Bryster

Video: Sådan Opnås Faste Bryster

Video: Sådan Opnås Faste Bryster
Video: Naturlige tips til faste bryster 2024, Kan
Anonim

Det kvindelige bryst er en af de mest sarte dele af kroppen. Hun tiltrak altid mænds beundrende blik. Ønsket om at have smukke former er naturligt for alt mere fair sex. Men over tid mister brysterne deres fasthed. For at få det tilbage til dets oprindelige udseende skal du følge nogle tip.

Sådan opnås faste bryster
Sådan opnås faste bryster

Instruktioner

Trin 1

Vælg den rigtige bh til dig selv. Hvis du har en overdel, der er for løs, fører det til hængende bryster, og en tæt bodice fører til dårlig cirkulation. Hvis du spiller sport, skal du få en speciel bh, fordi under træning strækkes brystkirtlenes hud meget mere aktivt.

Trin 2

Du må ikke solbade topløs om sommeren. Under påvirkning af ultraviolet lys aldrer brystets tynde og følsomme hud hurtigt, pigmentpletter vises på det, og rynker vises i brystvorten. Sørg for at anvende solcreme, inden du går til stranden.

Trin 3

Motion for at tone dine brystmuskler. Den enkleste af dem er at stå mod væggen og hvile hænderne på den. Tryk ned på væggen med al din styrke i 10 sekunder, som om du vil skubbe den tilbage. Slap derefter af, ryst dine hænder og gentag øvelsen 10 gange til.

Trin 4

Bring håndfladerne sammen foran brystet, tryk godt mod hinanden og hold i 4-5 sekunder. Stå lige med albuerne let bøjede. Pres dine hænder mod dine lår, og prøv at lukke albuerne bag ryggen. Bevæg dig langsomt, ikke i ryk, stræk musklerne i 10-15 minutter. Lav sådanne øvelser 8-10 gange.

Trin 5

Massage betragtes som en af de mest effektive metoder til at øge brystelasticiteten. Brug det om morgenen og aftenen under brusebadet. Massér brysterne med en lille vandstrøm og diriger den fra ribbenene til skuldrene. Efter proceduren skal du klappe din hud tør med et blødt håndklæde og anvende en nærende creme på den.

Trin 6

Løft den ene hånd op, og med den anden håndflade skal du stryge bevægelser fra midten mellem brysterne og derefter under dem og til siderne til skuldrene. Gentag dette flere gange, og skift hænder. Derefter masseres begge kirtler i 2-3 minutter og strøg dem let. Massagen styrker bindevævet, gør huden elastisk, smuk, fløjlagtig.

Trin 7

En anden måde at gendanne dine bryster på er ved at gnide dem med koldt vand. Tag et linnedhåndklæde, fugt det med 22 ° C vand, vrid det ud og pakk det rundt om brystet. Gnid det derefter med begge hænder gennem en fugtig klud. Efter et minut skal du udskifte håndklædet med et tørt, let opvarmet og tørre dine bryster med blide slag. Hver anden dag sænkes vandtemperaturen med en halv grad, indtil den når 13-14 ° C. Efter tre uger skal du begynde at tilsætte bordsalt til vandet. Det irriterer huden, hvilket øger blodcirkulationen.

Trin 8

Køb specialkosmetik til brysthudpleje. Sammensætningen af sådanne præparater inkluderer næringsstoffer, der forlænger hudens ungdommelighed: kollagen, havelastin, æteriske olier af citron, muskatnød, fyr, vitamin A og E, ekstrakter fra planter og andre. Cremer indeholdende ekstrakter af padderok, perikon, ginseng, aloe vera, humle og olietræ er effektive.

Anbefalede: