Sådan Pumpes Brasilianske Balder Derhjemme Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Brasilianske Balder Derhjemme Op
Sådan Pumpes Brasilianske Balder Derhjemme Op

Video: Sådan Pumpes Brasilianske Balder Derhjemme Op

Video: Sådan Pumpes Brasilianske Balder Derhjemme Op
Video: PUMP 012, 013, 014, 015 2024, Kan
Anonim

En af hemmelighederne med den ekstraordinære popularitet af brasilianske karneval er forestillingerne af dansere, der ikke kun imponerer med deres lyse eksotiske outfits, men også glæder sig over perfekt bygget og fit figurer. Når man ser på al denne skønhed, undrer mange af det smukke køn sig, hvordan man kan pumpe brasilianske balder derhjemme og blive lige så attraktive som skønheder fra tv-skærme.

Sådan pumpes brasilianske balder derhjemme op
Sådan pumpes brasilianske balder derhjemme op

Ting at overveje, inden du begynder at træne

Hvis du drømmer om at pumpe dine brasilianske skinker op, skal du huske på, at den typiske brasilianske bytte "stol" er privilegiet for dem, der naturligt er udstyret med sådanne anatomiske træk. De, der har pæreformede eller afrundede skinker, bør dog ikke blive forstyrrede, fordi ikke kun den specielle form af det "femte punkt" men også elastiske, tonede skinker uden tegn på cellulite er de brasilianske danseres stolthed, og det er meget muligt for at opnå de samme resultater ved hjælp af regelmæssig træning og korrekt ernæring.

Øvelser til bagdelene

Du kan pumpe brasilianske balder op både i gymnastiksalen og derhjemme. Kernen i gluteøvelserne er et styrkeprogram med søvn squats og klassiske vægtede squats.

For at lave split squats skal du have en bænk. Placer din venstre fod på tåen på bænken, som skal være i ryggen, og læg din højre fod frem, træk i din mave og begynd at bøje knæet på dit højre ben, mens du strækker dit bækken tilbage. For at pumpe de brasilianske bagdel op kan du simpelthen ikke undvære vægte. Derfor er det bedst at købe et trin og en mini barbell på forhånd til træning.

Walking lunges er meget effektive øvelser. De skal udføres som følger: Træd med din højre fod fremad, mens du langsomt sænker dit venstre knæ til gulvet, så stå op og udfør det samme udfald på dit højre knæ. Denne øvelse skal udføres i 5-6 minutter og ændre rækkefølgen af benene.

Glem ikke de klassiske squats med vægte, hvis du drømmer om at pumpe dine brasilianske bagdel op. Placer dine fødder i en naturlig position med tæerne let drejet til siderne. Placer stangen på dine skuldre fra stangen og start langsomt squats, træk dit bækken lidt tilbage. Lårene ved knebets ekstreme punkt skal være parallelle med gulvets overflade. Du er nødt til at udføre øvelsen langsomt i 3-4 sæt, 8-12 gange.

Hvis du vil pumpe dine brasilianske balder derhjemme, vil træningsvideoer være nyttige. Køb en disk eller download en videovejledning på Internettet.

Hvis en brasiliansk røv er dit mål, skal du ikke forsømme trappeklatring og springtov. Disse tilsyneladende enkle øvelser er faktisk ret effektive.

Hvordan man spiser

Korrekt ernæring er en meget vigtig faktor, der direkte påvirker hudens elasticitet og kropsform. En brasiliansk butt lift er umulig uden en afbalanceret diæt, hvis hovedprincip ikke er at reducere kalorier gennem faste, men at bruge dem aktivt. Det vil sige, hvis du har tilladt dig selv for meget, skal du ikke være doven med at foretage et par ekstra tilgange i løbet af den daglige træning. For at slippe af med cellulite og gøre din hud glat og smidig skal du fjerne sodavand fra din diæt og skære ned på kaffe og stærk te. Udskift dine sædvanlige drinks med citronvand eller ingefærte.

Hvis du bemærker, at motion ikke hjælper med at stramme dine gluten, kan det signalere, at din krop simpelthen mangler protein. Inkluder proteinrige fødevarer i din menu og hold din træningsintensitet stabil.

Anbefalede: