Sådan Pumpes Smukke Balder Op

Indholdsfortegnelse:

Sådan Pumpes Smukke Balder Op
Sådan Pumpes Smukke Balder Op

Video: Sådan Pumpes Smukke Balder Op

Video: Sådan Pumpes Smukke Balder Op
Video: One More Sewage Biodegradation Treatment Plant (Part 1) 2024, Kan
Anonim

Smukke og elastiske bagdel er en kvindes stolthed og et objekt til beundring for den stærke halvdel af menneskeheden. Nogen får deres ideelle form fra naturen, og nogen opnår den ved at udføre specielle fysiske øvelser.

Sådan pumpes smukke balder op
Sådan pumpes smukke balder op

Instruktioner

Trin 1

Jog for at stramme dine gluten. Hvis du aldrig har løbet alvorligt, skal du starte små afstande. Tag dig tid og hold din vejrtrækning rolig. Når dine muskler styrkes, skal du øge din løbeafstand. Med denne multifunktionelle træning strammer du ikke kun musklerne i balderne og styrker benene, men taber dig også, stabiliserer hjertesystemet og tone hele kroppen.

Trin 2

Squat ned. Løft ikke dine hæle fra gulvet, men hold ryggen lige. For at få større effekt skal du gøre squats i flere tilgange og gradvist øge antallet af gange.

Trin 3

Dyrke motion. Stå lige og tag fat i dørhåndtaget med din højre hånd, løft din venstre arm op og dit lige venstre ben til siden. Benvinklen skal være 90 grader. Foretag 15-20 cirkulære bevægelser med din fod i den ene retning og derefter i den anden retning. Vend dig om og gør det samme med det andet ben.

Trin 4

Kom på alle fire og løft dit ben op og op, hold det i et par sekunder, og sæt det derefter på plads. Lav 20 løft til hvert ben i 2 sæt.

Trin 5

Læg på din mave, bøj albuerne og læg dem i låsen op til hagen. På samme tid skal du rette dine ben ud og vende dine sokker indad. Løft langsomt dit højre ben uden at bøje knæet, og gør samtidig cirkulære bevægelser med det. Sænk det også langsomt uden at stoppe bevægelsen. I dette tilfælde skal venstre ben forblive ubevægelig på gulvet. Lav 15-20 af disse elevatorer, og gentag derefter med det andet ben. Jo langsommere du udfører denne øvelse, jo bedre.

Trin 6

Spil bordtennis. Ifølge eksperter hjælper hastigheden og typerne af bevægelser, når de deltager i dette spil, effektivt til at danne den perfekte bagdel. De trækkes op og bliver mere elastiske.

Anbefalede: